Çorum teknik direktörünü kovdu
Çorumspor'da, yönetim kurulunun teknik direktör Cevdet Uzunköprü'nün görevine son verdiği bildirildi.
TFF 2. Lig Yükselme Grubu takımlarından Çorumspor'da, yönetim kurulunun teknik direktör Cevdet Uzunköprü'nün görevine son verdiği bildirildi.
Çorumspor Kulübü Basın Sözcüsü Lokman Bulut, AA muhabirine yaptığı açıklamada, akşam başlayan ve gece geç saatlere kadar süren yönetim kurulu toplantısında yapılan görüşmeler sonunda Cevdet Uzunköprü ile yolları ayırdıklarını söyledi. Bulut, pazar günü Türk Telekom ile oynayacakları maç öncesinde bir teknik direktörle anlaşmaya çalışacaklarını belirtirken, Bank Asya 1. Lig hedefinde sapma olmadığını kaydetti.
Çorumspor'da 3 yıldır görev yapan teknik direktör Cevdet Uzunköprü, kararın hayırlı olması dileğinde bulundu. Böyle bir kararı beklediğini vurgulayan Uzunköprü, geniş bir basın toplantısı düzenleyeceğini ve vedalaşarak ayrılacağını bildirdi