FENERBAHÇE

Comolli'den Ali Koç'a şok sözler! Meğer Ersun Yanal...

Fenerbahçe ile yolları ayrılan Damien Comolli sessizliğini bozdu. Fransız futbol adamı Başkan Ali Koç ve Fenerbahçe günleri hakkında şok açıklamalarda bulundu.

Comolli'den Ali Koç'a şok sözler! Meğer Ersun Yanal... - Sayfa 1

Olay adam Damien Comolli, The Athletic’ten David Ornstein’in podcast yayınına konuk oldu. Fransız sportif direktör, Tottenham ve Liverpool dönemlerini anlattı ancak en çarpıcı sözleri Fenerbahçe ile ilgili olanlardı. Comolli, Fenerbahçe’de yaşadıkları hakkında şok ifadeler kullandı. İşte o açıklama...

Comolli'den Ali Koç'a şok sözler! Meğer Ersun Yanal... - Sayfa 2

‘İstifam kabul edilmedi’

“Fenerbahçe’de geçirdiğim 18-19 ayı birkaç cümleyle özetlemek zor ama kısaca şunu söyleyeyim, 25 Şubat 2019’da istifa etmiştim. Bir sene önce yani. Çünkü ortamın, gelişmelerin doğru olmadığını hissetmiştim. Gelecek adına oluşturmaya çalıştığımız yapının çalışmadığını düşünmüştüm. 

Comolli'den Ali Koç'a şok sözler! Meğer Ersun Yanal... - Sayfa 3

Zaten bu yüzden 3 senelik sözleşme imzalamıştım. Bugün bu süre, futbol dünyasında uzun vade olarak görülüyor! Bir sene önce de o ortamda gerçekten rahat değildim. Bu yüzden sözleşmem bitmeden ayrılacağımı bildirmiştim ama yönetim kabul etmedi.”

Comolli'den Ali Koç'a şok sözler! Meğer Ersun Yanal... - Sayfa 4

‘Dayanacak gücüm kalmamıştı’

“İki seçeneğim vardı. Ya bekleyip neler olacağını görecektim ve takımın beni göndermesini umacaktım ya da kulübe 12 aylık maaşımı tazminat olarak ödeyecektim. Ve bu tabi ki yapabileceğim bir şey değildi. Birçok kez ayrılmak istemiştim ama kabul etmemişlerdi.