DÜNYADAN FUTBOL

Coentrao Real Madrid'e yakın!

Real Madrid, transferin gözde isimlerinden Benfica'nın sol beki Fabio Coentrao için kulübüyle prensip anlaşmasına vardı.

Coentrao Real Madrid'e yakın!

La Liga'da son yıllarda Barcelona'nın gölgesinde kalan ve Jose Mourinho'nun ilk senesinde de Katalanları geride bırakmayı başaramayan Real Madrid, transferdeki en büyük hedeflerinden biri olan Fabio Coentrao için Benfica ile prensipte anlaştı.

Sol bek mevkiinde Marcelo'nun yerine daha iyi bir yıldız almak isteyen Real Madrid, bu nedenle, son dönemlerde gösterdiği performansla dünya çapında dikkat çeken bir oyuncu haline gelen 23 yaşındaki Coentrao'yu kadrosuna katma çalışmalarına başlamıştı.

Record'un haberine göre, Benfica Başkanı Luis Filipe Vieira, haftabaşında Madridli yetkililerle görüşerek, Coentrao'nun Real Madrid'e transferi konusunda İspanyol ekibiyle prensip anlaşmasına vardı. İki kulüpten de konuyla ilgili herhangi bir resmi açıklama gelmezken, Coentrao'nun haftasonu Madrid'e giderek sağlık kontrolünden geçmesi bekleniyor.

Fabio Coentrao, geride bıraktığımız sezonda Benfica formasıyla 45 maça çıkarken, 5 gol atıp 6 asist yapma başarısı gösterdi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER