DÜNYADAN FUTBOL

Coentrao Bayern Münih'e gidiyor!

Dünya devlerini peşinden koşturan Benfica'nın Portekizli yıldızı Fabio Coentrao, Bayern Münih'in radarına takıldı.

Coentrao Bayern Münih'e gidiyor!

Bundesliga'da başarısız bir sezon geçiren ve gelecek sezon için kadro çalışmalarına şimdiden başlayan Bayern Münih, bu sezon gösterdiği performansla dünya devlerini peşine takan Fabio Coentrao'yu transfer etmek için harekete geçti.

Gelecek sezon takımın başına Jupp Heynckes'i getirmeyi planlayan Münih ekibi, takımın Şampiyonlar Ligi'nde Inter'e elenmesinden sonra Sportif Direktör Christian Nerlinger'i, savunma bölgesine bir ya da iki oyuncu takviye etmesi için görevlendirdi.

Bayern Münih, 2010 Dünya Kupası'ndan hemen önce de Coentrao'yu transfer etmek istemiş ancak başaramamıştı. Oyuncunun Portekiz formasıyla Dünya Kupası'nda gösterdiği başarılı performanstan sonra Benfica, Fabio Coentrao'nun bonservis bedelini 30 milyon euro olarak belirleyince, Bayern transferden vazgeçmek zorunda kalmıştı.

Ancak, bu sefer işi daha sıkı tutan Bayern Münih, Benfica ile şimdiden görüşmelere başladı. Fabio Coentrao da Milan'ın ilgisine rağmen Münih ekibine katılmak istiyor. A Bola'nın haberine göre, sezon ortasında David Luiz'i Chelsea'ye yüksel bir meblağ karşılığında satan Benfica, Coentrao'nun bonservis bedelini daha aşağılara çekebilir.

23 yaşındaki sol bekin, Benfica ile 2016 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor

-Goal.com-

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER