FENERBAHÇE

Cocu'dan flaş Volkan Demirel yorumu! Bana akıl veriyor

Fenerbahçe Teknik Direktörü Phillip Cocu'nun kadro dışı bırakılan Volkan Demirel hakkında, "Herkesin içinde otoritemi zayıflatıyor. Bana akıl veriyor, söz dinlemiyor" şeklinde rapor verdiği öğrenildi.

Cocu'dan flaş Volkan Demirel yorumu! Bana akıl veriyor

Fenerbahçe'de kadro dışı bırakılan Volkan Demirel, Aatıf ve Dirar gündemi meşgul etmeye devam ediyor.

Demirel hakkında yönetime rapor veren Phillip Cocu, tecrübeli kalecinin otoritesini zayıflattığını söyledi.

BANA AKIL VERİYOR, SÖZ DİNLEMİYOR...Cocu'nun Volkan için, "Herkesin içinde otoritemi zayıflatıyor. Bana akıl veriyor, söz dinlemiyor" dediği, Aatıf ve Dirar'ın da Afrika kökenli ve Fransızca konuşanlar üzerinde etkili olmasından yakındığı öğrenildi.

Hürriyet'in haberine göre; Yola teknik direktör Cocu ve Sportif Direktör Comolli ile devam etme kararında olan Ali Koç ve yöneticiler, gelen rapola kendi gözlemlerini birleştirerek kadro dışı kararını alırken, "Yeni tasarruflar olabilir" diyerek gelecek için de sinyal verdi.

Sosyal medya Volkan Demirel'i konuşuyor!

GEREKİRSE YİNE BENZER KARARLAR ALINACAK...F.Bahçe'de kadro dışı kararlarının devam edebileceğinin en önemli göstergelerinden biri olarak, kulübün son olarak yaptığı duyuru gösteriliyor. Açıklamadaki, "Benzer insiyatif ve tasarrufların sürebileceği" ifadesi, yeni gelişmelerin habercisi olarak kabul ediliyor.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER