TENİS

Clijsters 4 maç puanı çevirerek kazandı

Avustralya Açık'ın son şampiyonu Kim Clijsters, dört maç puanı çevirdiği maçta Na Li'yi eleyerek çeyrek finale yükseldi.

Clijsters 4 maç puanı çevirerek kazandı
Avustralya Açık'ta geçtiğimiz yıl final oynayan Kim Clijsters ve Na Li, Rod Laver Arena'daki dördüncü tur maçında karşı karşıya geldi. Kazanan taraf, ikinci sette dört maç puanı çeviren Kim Clijsters oldu.

Mücadelenin açılış seti servis kırma yarışına sahne oldu. Son şampiyon Kim Clijsters 3-1 öne geçmesine rağmen son sözü söyleyip seti kazanan taraf Çinli Na Li oldu.

İkinci sette ilk servis kıran taraf Na Li oldu; fakat Clijsters altıncı oyunda skora dengeyi getirdi. Karşılıklı kazanılan oyunlarla tie-breake giden sette müthiş bir geri dönüş yaşandı.

Tie-break setinde skor 6-2 iken üst üste dört maç puanı kullanan Na Li, bu fırsatların hiçbirini değerlendiremedi ve seti kazanan Clijsters, mücadeleyi final setine uzattı.

Oyundan düşen rakibi karşısında final setinde 4-0'ı yakalayan Clijsters, daha sonra servisini kırdırsa da maç için servis attığı oyunda hata yapmayarak bu müthiş mücadeleden galibiyetle ayrıldı.

Kim Clijsters ile Na Li'nin geçtiğimiz yılki Avustralya Açık finalinde de kazanan taraf üç set sonunda Kim Clijsters olmuştu.
TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER