DÜNYADAN FUTBOL

Christian Panucci futbolu bıraktı

İtalyan defans oyuncusu Christian Panucci, aktif futbol yaşantısını noktalama kararı aldığını açıkladı.

Christian Panucci futbolu bıraktı

İtalyan futbolunun yetiştirdiği en önemli defans oyuncularından olan Christian Panucci, aktif futbol yaşantısını noktalama kararı aldığını açıkladı.

Oyuncu olarak futbolun içinde yer almayacağını dile getiren 37 yaşındaki Panucci, ''Sky Sport 24'' kanalına verdiği demeçte, aktif futbolu bırakma zamanının geldiğini belirtti.

AC Milan, Real Madrid, FC Inter, AS Roma ve Parma gibi önemli takımlarda top koşturan Panucci, oynadığı takımlara ve takım arkadaşlarına teşekkür ederken, eski teknik direktörü Fabio Capello'ya ayrı bir parantez açtı.

Panucci, Capello ile birlikte Real Madrid'de Avrupa Şampiyonlar Ligi şampiyonu olmasının çok büyük bir başarı olduğunu ifade ederken, Capello ile çalışmanın kendisi için gurur verici bir şey olduğunu kaydetti.

Tecrübeli oyuncu, bir diğer eski teknik direktörü Marcello Lippi'ye ise Capello için sarf ettiği sözlerin tam aksine diyecek bir söz bulamadığını söylerken, ''Top koşturduğum yıllarda, onun hakkında hep kötü konuştum. Neyseki şu anda uzatmıyorum. Ancak onunla bir yemeğe dahi gitmem'' ifadelerini kullandı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER