DÜNYADAN FUTBOL

Chelseali genç yetenek Wigan'a gitti

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Wigan Athletic, Arjantinli hücum oyuncusu Franco Di Santo'yu transfer etti...

Chelseali genç yetenek Wigan'a gitti

Wigan Athletic, Chelsea'nin santrforu Franco Di Santo'yu kadrosuna kattı.

2008 yılından bu yana Chelsea forması giyen genç Arjantinli, geçtiğimiz sezon Blackburn Rovers Kulübü'ne kiralanmıştı. 21 yaşındaki oyuncu 22 defa Rovers forması giymiş ve sezonu tek golle tamamlamıştı.

Kendisini 3 yıllık Blackburn Rovers Kulübü'ne bağlayan imzayı atan Di Santo, kulüp resmi sitesine açıklamalarda bulundu.

Transferinden dolayı mutluluğuunu dile getiren Santo, "Şuanda çok mutluyum. Geleceğim için çok doğru bir tercih yaptım. Çok sabırsızlanıyorum. Yeni takım arkadaşlarımla ve teknik direktörümle tanışmak için sabırıslzanıyorum" şeklinde konuştu.

Yeni teknik direktörüne övgüler dizen Di Santo: "Roberto Martinez büyük hırsları olan ve kulübü ileri taşıyacak birisi. Çok zeki bir teknik adam. Benim transferimi çok istedi. Eğer menajeriniz çok pozitif biriyse sizin karar vermeniz daha kolay oluyor. O yüzden burayı seçtim" dedi.

Wigan Teknik Direktörü Roberto Martinez de bu transferden oldukça memnun. Di Santo'nun yeteneklerine vurgu yapan Martinez, "Franco Di Santo çok yetenekli bir oyuncu. Arjantin milli takımının çeşitli kademelerinde görev aldı. Çok yakında eski takımı Chelsea'nin kalibresinde bir futbolcu olacak. Franco'yu uzun süredir izliyordum. Transferinden dolayı mutluyum" ifadelerini kullandı

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER