DÜNYADAN FUTBOL

Chelsea'de Romelu Lukaku temizliği

17 yaşındaki genç yıldızın Chelsea'de forma şansı bulması için, Maviler'in iki forvet oyuncusuna yol vermesi gerekiyor.

Chelsea'de Romelu Lukaku temizliği

Anderlecht'in genç yıldızı Romelu Lukaku'nun Chelsea'ye muhtemel transferi, Londra kulübünün iki tane forvet oyuncusunu takımdan göndermesine bağlı.

Chelsea Lukaku'yu kadrosuna katmak istiyorsa Didier Drogba, Salomon Kalou veya Nicolas Anelka üçlüsünden ikisini takımdan göndermek zorunda. Zira gelecek sezon Fernando Torres'in yanı sıra şu an Bolton'da kiralık olarak forma giyen Daniel Sturridge de takıma dönecek ve forvet pozisyonunda çok fazla oyuncu olacak. Lukaku'nun forma şansı bulması için bu oyunculardan ikisinin gitmesi gerekiyor.

Anderlecht yöneticilerinden Herman van Holsbeeck, Goal.com İngiltere'ye yaptığı açıklamalarda transferle ilgili olarak "Sanıyorum ki onun hayali Premier Lig'de oynamak ama önce ihtimalleri göz önünde bulundurmalıyız. Onunla ilgilenen kulüplerle konuştuk ama öyle sanıyorum ki bir Premier Lig kulübü kendisini gerçekten istiyor. Büyük paralardan bahsediyoruz, o yüzden bekleyip göreceğiz." şeklinde konuştu.

Daha önceden İspanya ya da Almanya'da oynamak yerine Premier Lig'de top koşturmak istediğini açıklayan Lukaku, Didier Drogba'nın bir hayranı olduğunu gizlemiyor. Genç yıldızın ayrıca Liverpool'un teklifini Chelsea'de oynamak için geri çevirdiği de ortalıkta dolaşan dedikodular arasında.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER