DÜNYADAN FUTBOL

Chelsea Boltonlu futbolcuyu bitirdi

Bolton'ın hocası, bir süredir adı Chelsea ile anılan yıldız oyuncu Gary Cahill konusunda anlaşmaya vardıklarını açıkladı.

Chelsea Boltonlu futbolcuyu bitirdi
Bolton Teknik Direktörü Owen Coyle, Gary Cahill için Chelsea'den gelen teklifi kabul ettiklerini açıkladı.

26 yaşındaki İngiliz savunmacının ismi bir süredir çeşitli transfer dedikoduları içinde yer alıyordu. Başarılı oyuncunun kulübüyle olan sözleşmesi sezon sonunda sona erecek.

Cahill'i bedelsiz olarak elinden kaçırmak istemeyen Bolton'ın, yıldız oyuncuyu devre arasında satmasına kesin gözle bakılıyordu.

Ve konuyla ilgili beklenen açıklama Owen Coyle'den geldi. Deneyimli taktisyen, gazetecilere verdiği röportajda, "Chelsea ile bir bonservis bedeli konusunda anlaşmaya vardık ve artık Gary'nin temsilcileri ile görüşebilirler." ifadelerini kullandı.

Bu sezon oldukça zor günler geçiren ve küme düşmeme mücadelesi veren Bolton, Cahill'in de takımdan ayrılmasıyla ikinci yarıda oldukça zorlanacak.

Yine de ellerinden geleni yapacaklarını belirten Coyle, "Şu an bulunduğumuz nokta bu. Önümüzde yarın oynayacağımız lig maçı var ve Gary'ye bu maça konsantre olmasını söyledim. Çünkü o, Gary'li Bolton'ın çok önemli işler yapabileceğinin farkında." dedi.

Cahill için Chelsea'nin yaklaşık 8.5 milyon avro bonservis bedeli ödeyeceği tahmin ediliyor..

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER