ROPÖRTAJ

Ceylan Çalışkan'dan Carew açıklaması

Ceylan Çalışkan, hakkında çıkan bir haber ve değerlendirmeye cevap verdi.

Ceylan Çalışkan'dan Carew açıklaması

UEFA menajerlik lisansı bulunan isimlerin başında gelen ve Türk futboluna sayısız yıldız futbolcu kazandıran, aynı zamanda ekonomik transferler de yaptıran ve takımlara katkı sağlayan futbolcular bulan Ceylan Çalışkan, hakkında çıkan bir haber ve değerlendirmeye cevap verdi
 
Bir gazetede Beşiktaş'a 2004 yılında Valencia'dan transfer olan Norveçli John Carew transferinden menajer Ceylan Çalışkan'ın ve dönemin Beşiktaşlı yöneticisinin ekstra para aldığı iddia edilmişti.   

Beşiktaşlı yönetici Carew transferinde köşe oldu 
 
Menajer Ceylan Çalışkan, temsilciliğini yaptığı Carew'in Beşiktaş forması giydiği dönem ile ilgili şu açıklamayı yaptı:

"Bugün bir basın yayın organında yayınlanan köşe yazısında John Carew'in transferi ile ilgili olarak Carew'in Beşiktaş Kulübüne yıllık 2.000.000.USD'ye transfer edildiği ve 1.000.000.USD de temsilcilik ücreti ödendiği iddia edilmiştir.

Carew'i Beşiktaş Kulübüne tavsiye ettim ve futbolcunun Beşiktaş Kulübü'ne transferinin gerçekleşmesini sağladım, ayrıca Carew'in Lyon Kulübü'ne satılmasını yardımcı olup Beşiktaş Kulübü'nün bu transferden 7.600.000.EUR transfer geliri elde etmesini sağladım.

Haberde iddia edildiği şekilde Carew ile Beşiktaş Kulübü yıllık 2.000.000 ücretle değil 1.400.000.USD ücret üzerinden 4 yıllık sözleşme imzalamıştır. Bu transfer karşılığında tarafıma 140.000.USD temsilcilik ödemesi yapılmıştır. Bu hususta tüm belgeler şahsımda ve Beşiktaş kulübünde mevcuttur. 20 yıllık meslek hayatımda her zaman kirli ilişkilerin karşısında oldum ve olmaya devam edeceğim." 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER