DÜNYADAN FUTBOL

Cerro Porteno Kulübü'nden Guiza'ya veda mesajı

Daniel Guiza, bir buçuk yıldır formasını giydiği kulübü Cerro Porteno ile yollarını resmen ayırdı.

Cerro Porteno Kulübü'nden Guiza'ya veda mesajı
Cerro Porteno, karakterine ve attığı gollere övgüde bulunduğu mesajında Daniel Güiza'yı "Teşekkürler Çingene" diyerek uğurladı. 
 
Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Daniel Guiza, bir buçuk yıldır formasını giydiği kulübü Cerro Porteno ile yollarını resmen ayırdı.

Paraguay Kulübü internet sitesinden yaptığı açıklamayla ayrılığı resmen duyururken, 34 yaşındaki futbolcu için de bir veda mesajı yayınladı.

"TEŞEKKÜRLER ÇİNGENE"

'Teşekkürler Çingene' başlığıyla yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: "Cerro Porteno ve Daniel Güiza karşılıklı anlaşarak, devam eden kontratı feshetme ve yollarını ayırma kararı vermiştir. Çingene anavatandan (İspanya) gelerek, alçakgönüllü karakteri ve attığı gollerle mavi-kırmızılıların kalbini fethetti, kısa bir süre içinde taraftarın sevgilisi oldu. Kulübe verdiklerinden ötürü teşekkür ediyoruz ve seni her zaman hatırlayacağız."

TRANSFER DÖNEMİNİ BEKLEYECEK

Öte yandan taraflar arasındaki ayrılık talebinin Guiza'dan geldiği ortaya çıktı. Kulübün oyuncuyla yollarını ayırmak gibi bir düşüncesi bulunmadığı, İspanyol forvetin artık Paraguay'da futbola motive olmadığını söylemesi nedeniyle ayrılık kararı alındığı belirlendi. Daniel Guiza'nın yeni transfer sezonu açılana dek ülkesinde bireysel olarak çalışmalarını sürdüreceği ve gelecek sezonda bir takımla anlaşmaya çalışacağı ifade edildi. 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER