BEŞİKTAŞ

Celal Kolot: Oğuzhan Fenerbahçe'ye gitmez!

Sosyal medyayı sallayan "Oğuzhan Fenerbahçe'ye gidiyor" iddiasına Beşiktaş cephesinden ilk yanıt geldi.

Celal Kolot: Oğuzhan Fenerbahçe'ye gitmez!

Beşiktaş'ın eski futbol şube sorumlusu Celal Kolot, "Oğuzhan Özyakup'un Fenerbahçe'ye transfer ihtimalinin yüzde 1 bile değil" dedi.

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Kolot, "Oğuzhan'ın Fenerbahçe'ye gitme ihtimali yüzde 1 bile değil. Oğuzhan'ın sözleşmesi devam ediyor. Onu almak için Beşiktaş'a para ödemek zorundalar. Ayrıca kendisine de şu anda aldığının 2 katını ödemek zorundalar. Ayrıca ellerinde Mehmet Topal, Alper gibi önemli oyuncular var. Sosa ve Oğuzhan bu sezon takımın hatta ligin Atiba'yla birlikte en iyi oyuncuları. Beşiktaş'ın bu seviyeye gelmesinde bu oyuncular belirleyici oldu" dedi.

Fenerbahçe'de Oğuzhan Özyakup bombası!



Kolot, Gomez'in takımda kalma olasılığıyla ilgili olarak ise "Mario Gomez şu anda havaya girmiş durumda. Çok fazla talipleri olacaktır. Beşiktaş'ın elinde tutması kolay değil. Ama doku tam uyuştu. Mario çok başarılı oldu. Onun gibi bir oyuncuyu bulmak kolay değil. Takımda tutmalıyız. Kendisiyle bir kaç karşılaştık. Hep aynı yerde kahve içiyor ve inciri çok seviyor. Burada mutlu. Bize gereken bir oyuncu. Umarım ayrılmaz" ifadelerini kullandı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER