TRABZONSPOR

Çaykur Rizespor - Trabzonspor maçı geniş özeti

Trabzonspor, Süper Lig'in 26. haftasından deplasmanda Çaykur Rizespor'u 1-0 mağlup etti.

Çaykur Rizespor - Trabzonspor maçı geniş özeti

Spor Toto Süper Ligi'nin 26. haftası Karadeniz Derbisi'ne sahne oldu.

TRABZON DEVREYE ÖNDE GİRDİ

Karşılaşmaya Trabzonspor iyi başladı. Özellikle kanatlardan etkili olan bordo-mavililer, savunmada da Çaykur Rizespor'a fazla fırsat vermedi. Karşılaşmanın 23. dakikasında duran top kazanan Trabzonspor N'Doye'un golüyle öne geçti.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca bordo-mavililer devreye 1-0 önde girdi.

NAMAĞLUP DEVAM EDİYORLAR

Mücadelenin ikinci yarısında beraberlik için bastıran Çaykur Rizespor, önemli pozisyonlar da buldu ancak yakaladığı fırsatları değerlendiremedi.

Çaykur Rizespor - Trabzonspor maçından kareler

Yüksek tempoda geçen son dakikalarda da başka gol olmayınca Trabzonspor karşılaşmadan 1-0 galip ayrıldı ve yenilmezlik serisini sürdürerek puanını 44'e çıkardı. Çaykur Rizespor ise 20 puanda kaldı.

HAFTAYA BEŞİKTAŞ'I KONUK EDECEK

Öte yandan üst üste aldığı başarılı sonuçlarla çıkışını sürdüren Trabzonspor haftaya sahasında ligin lideri Beşiktaş'ı konuk edecek.

ÇAYKUR RİZESPOR: 0 - 1 :TRABZONSPOR

Maç Sonu: Ve son dakikaları nefes kesen maç sona eriyor. Trabzonspor, Karadeniz derbisini Dame N'Doye'un golüyle 1-0 kazandı.

90+4. dakika: İnanılmaz bir pozisyon! Maçın son anında yaşanan karambolde Çaykur Rizespor gole çok yaklaştı! Onur Kıvrak mükemmel bir kurtarış yaptı ve mutlak golü önledi.

90+3. dakika: Çaykur Rizespor bu dakikada gole yaklaştı! Leonard Kweuke'in göğsü ile indirdiği topa Trabzonspor savunması bir kez daha hamlede bulundu.

90+2. dakika: Çaykur Rizespor bir korner daha kazandı. Ismael'in ortasında Zeki karşıladı. Jakob Jantscher'in sol ayağıyla çektiği şut savunmadan sekti.

90+1. dakika: Maçın en başarılı isimlerinin başında gelen Jan Durica sakatlık geçirdi ve kenara 'Beni değiştirin' dedi. Ancak Trabzonspor, üç oyuncu değişiklik hakkını kullandı. Durica maça sakat devam ediyor.

90. dakika: Maçın sonuna en az 5 dakika eklendi. Çaykur Rizespor kalan 5 dakikada eşitlik sayısını yakalamaya çalışacak.

89. dakika: Maç son dakikalarda oldukça hareketlendi. Önce Hugo Rodallega, ardından Leonard Kweuke pozisyonları değerlendiremedi.

88. dakika: Ardından kontra atağa çıkan Trabzonspor'da Hugo Rodallega ağır kaldı ve topu kaptırdı. Trabzonspor'da Olcay Şahan sakatlık geçiriyor. Hakem sedye istedi. Olcay oyuna devam edemeyebilir.

87. dakika: Onur Kıvrak yine golü önledi! Çaykur Rizespor çok tehlikeli geldi. Yaşanan karambolde Onur Kıvrak gole izin vermedi.

86. dakika: Açılan ortayı Zeki Yavru kafayla karşıladı. Ardından Jakob Jantscher'in açtığı ortada yine Zeki hamlede bulundu.

85. dakika: Çaykur Rizespor sol kanattan korner atışı kazandı. Topun başına Özgür Çek geçti.

84. dakika: Çaykur Rizespor gole çok yaklaştı! Rizespor'un en büyük gol silahı Kweuke, ceza sahası içerisinde müsait pozisyonda topu üstten dışarı yolladı.

83. dakika: Olcay Şahan çok uzaklardan şansını denedi! Olcay'ın sağ ayağıyla çektiği sert şut yandan auta gitti.

82. dakika: Deplasman ekibinde şimdi de Okay Yokuşlu sakatlık yaşıyor. Okay'ın ciddi bir sorunu yok ve tekrar ayağa kalktı.

81. dakika: Çaykur Rizespor'da futbolcular ilk yarının başındaki gol düşüncesinden çok uzaktaymış gibi gözüküyor... Maçın kontrolü Trabzonspor'da

80. dakika: Hugo Rodallega'nın oyuna girmesinin ardından Dame N'Doye 10 numara pozisyonunda görev alıyor.

79. dakika: Çaykur Rizespor sol taraftan atak geliştirmeye çalışıyor. Ancak araya giren Trabzonspor savunması bir kez daha başarılı.

78. dakika: Fink, N'Doye'a yaptığı faul nedeniyle sarı kart gördü.

77. dakika: Bu sefer de Dame N'Doye sakatlık geçiriyor. N'Doye ile Fink hava topu mücadelesinde çarpıştılar.

76. dakika: Onur'un tedavisi tamamlandı. Maç kaldığı yerden devam ediyor.

75. dakika: Onur Kıvrak sakatlandı. Sağlık görevlileri, iki harika kurtarış yapan Onur için sahaya girdi.

74. dakika: Ersun Yanal'dan bir değişiklik daha. Matus Bero oyundan çıkıyor. Yerine Hugo Rodallega giriyor.

73. dakika: Trabzonspor'da Bero ve Olcay yerde kaldı. Hakem iki futbolcunun tedavisi için oyunu durdurdu.

71. dakika: Maçta tempo yine oldukça düştü. Trabzonspor taraftarları desteklerini arttırdı.

70. dakika: Trabzonspor'da Matus Bero ileri uçta topla buluştu ancak Aytaç ile anlaşamayınca tehlikeli olamadılar.

69. dakika: Çaykur Rizespor ataklarını sıklaştırıyor. Trabzonspor'un geriye çekilmesinin ardından topla daha çok oynayan taraf Rizespor.

68. dakika: Oğulcan Çağlayan oyundan çıktı. Çaykur Rizespor'da oyuna giren futbolcu Süleyman Koç.

67. dakika: Onur Kıvrak bir kurtarış daha yaptı! Bright Edomwonyi'nin ceza sahası içerisinden çektiği sert şutta Onur müthiş bir kurtarış yaptı. Ardından Trabzonspor savunması topu uzaklaştırdı.

66. dakika: Trabzonspor'da oyuncu değişikliği. Fabian Castillo oyundan çıkan futbolcu olurken, yerine Aytaç Kara dahil oldu.

65. dakika: Maçta tempo bir anda arttı. Rizespor atağı şimdi sol kanattan gelişiyor!

64. dakika: Onur Kıvrak harika bir kurtarış yaptı! Jakob Jantscher'in uzak direğe yaptığı vuruşta Onur Kıvrak çok iyi bir refleksle topu kornere çeldi.

63. dakika: Sağ tarafta topla buluşan Oğulcan, Kweuke'yi hareketlendirmek istedi ancak isabetsiz bir pas verdi. Rizespor taraftarları başarısız pasın ardından tepki gösterdi.

62. dakika: Nosakhare Igiebor oyundan çıkarken yerine Jakob Jantscher girdi.

61. dakika: Özgür Çek, sol çaprazdan sert vurdu ancak şutu kaleyi bulmadı.

60. dakika: Maçın bu dakikalarında iki takımda çok fazla sayıda top kaybı yapıyor.

59. dakika: Çaykur Rizespor savunmada paslaşıyor. Ev sahibi ekipte Nosakhare Igiebor beklenen performansın çok altında kalmış gibi gözüküyor.

58. dakika: Trabzonspor, ilk yarının başındaki Çaykur Rizespor ataklarını savunduktan sonra tekrar oyunu kontrolü altına aldı.

57. dakika: Emmanuel Mas sürpriz bir çıkış yaparak sol ayağıyla kaleyi yokladı. Arjantinli futbolcunun vuruşu kaleci Gökhan'ın üstüne gitti.

56. dakika: Castillo, bir kez daha sol kanattan çalımlarla ceza sahasına girdi. Final kısmında başarılı olamayan Castillo topu kaptırdı ve tehlike başlamadan bitti.

55. dakika: Trabzonspor savunması bir kez daha topu uzaklaştırdı. Özellikle savunmada Durica hamleleriyle dikkat çekiyor.

54. dakika: Özgür'ün kullandığı ortada Trabzonspor savunması topu kornere gönderdi. Rize ekibi sol taraftan korner atışı kullanacak.

53. dakika: Çaykur Rizespor sol çaprazdan tehlikeli bir noktadan serbest vuruş kullanacak. Topun başına Özgür Çek geçti.

52. dakika: Olcay'ın sağ kanattan açtığı ortaya N'Doye vuramadı. Diğer kanatta topla buluşan Bero çalımlar ile içeri girdi ve topu Okay'a çıkardı. Okay'ın vuruşu farklı şekilde dışarı çıktı.

51. dakika: Oboabona oyundan çıkıyor. Yerine Özgür Çek giriyor...

50. dakika: Çaykur Rizespor'da defans futbolcusu Oboabona, yedek kulübesine devam edemeyeceğini söyledi.

49. dakika: Trabzonspor ceza sahası dışında Igiebor ile Durica arasındaki ikili mücadelede Durica'ya faul yapıldı.

48. dakika: Trabzonspor'da 3. sarı kart Zeki Yavru'ya çıkıyor.

47. dakika: Her iki takımda ilk yarıdaki kadroları ile ikinci yarıya çıktılar. Herhangi bir değişiklik yok.

46. dakika: Maçın ikinci yarısı başladı. İkinci yarının başlama vuruşunu Çaykur Rizespor yaptı.

Devre Arası: İlk yarının bitiş düdüğü geldi. Karadeniz derbisinde ilk yarıdaki tek gol Trabzonspor'dan geldi.

45+2. dakika: Trabzonspor atağında Zeki Yavru'nun ortasında N'Doye topa istediği gibi vuramadı. Ardından gelişen Çaykur Rizespor kontra atağında Kweuke istediği topu alamadı ve takım arkadaşlarına tepki gösterdi.

45. dakika: İlk yarının sonuna en az 2 dakika eklendi.

44. dakika: Maç sakatlık nedeniyle durdu. Jan Durica ve Saadane hava topu mücadelesinde çarpıştılar.

43. dakika: Bright Edomwonyi ile Rizespor yine tehlikeli geldi! Rizespor'un en etkili ismi olarak göze çarpan futbolcu çalımlar ile ceza sahasına girdi ve şutunu çekti. Savunmadan seken top kornere çıktı.

42. dakika: Rizespor tehlikeli geldi! Ceza sahasının içerisine şut imkanı bulan Oğulcan Çağlayan istediği şekilde vuramadı ve Trabzonspor savunması araya girdi.

41. dakika: Çaykur Rizespor, ilk yarının son dakikalarında baskısını arttırdı. Robin Yalçın'ın getirdiği topta Trabzonspor savunması yine araya girdi.

40. dakika: Dhurgam Ismael'in sol kanattan açtığı ortada ceza sahası içerisinde topla buluşan Kweuke'ye Durica dönüş izni vermedi ve tehlikeyi uzaklaştırdı.

39. dakika: Bright Edomwonyi ve Zeki Yavru arasında gerginlik yaşanıyor. Hakem Halil Umut Meler oyunu devam ettirdi.

38. dakika: Olcay'ın gönderdiği pas ile sağ kanatta topla buluşan Zeki Yavru, çok kötü bir orta açtı ve top diğer taraftan taca çıktı.

37. dakika: Maçta tempo ilk yarım saatin aksine düşmüş durumda. İki takım da kendi yarı sahalarında paslaşıyorlar.

36. dakika: Çaykur Rizespor'da Oboabona sakatlık geçiriyor. Futbolcu şimdi kalktı ve maç kaldığı yerden devam ediyor.

35. dakika: Dame N'Doye sarı kart gördü. N'Doye, haftaya oynanacak Beşiktaş maçında cezalı duruma düştü.

34. dakika: Olcay'ın ortasını Rizespor savunması hamle yaptı. Dönen topta Castillo ceza sahasının dışından vurdu ancak top yine savunmaya çarptı.

33. dakika: Şimdi de Trabzonspor, serbest vuruş kazandı. Topun başında Olcay Şahan var.

32. dakika: Çaykur Rizespor, Trabzonspor sahasının ortasından serbest atış kazandı. Petrucci, paslaşarak atışı kullandı, ancak top kaybı oldu.

31. dakika: Sol tarafa yönelen topta Castillo, rakibini çalımlayarak ceza sahasına girmeden şutunu çekti ancak çok yavaş bir şut oldu ve kaleci Gökhan'ın kontrolünde dışarı çıktı.

30. dakika: Trabzonspor yine sağ kanattan geldi. Olcay, Zeki ve Bero'nun oluşturduğu üçlü çok iyi paslaştı. Zeki'nin ortasında top N'Doye'a gelmeden Rizespor savunması araya girdi.

29. dakika: Trabzonspor'un ilk yarım saate yakın kısımda %57 oranında topla oynaması dikkat çekiyor.

28. dakika: Çaykur Rizespor'da sağ tarafta topla buluşan Oğulcan Çağlayan'ın ortasında Onur Kıvrak çok rahat bir şekilde topu kontrol etti.

27. dakika: Bright Edomwonyi sol kanattan etkili olmaya çalışıyor ancak çok yalnız kalıyor.

26. dakika: Çaykur Rizespor savunmadan uzun toplarla Kweuke'yi buluşturmak istiyor. Kweuke atılan topta ofsaytta kaldı.

25. dakika: Golün ardından yine Trabzonspor atakları devam ediyor. Matus Bero, topu Dame N'Doye ile buluşturmak istedi ancak pası çok hızlıydı.

24. dakika: GOL! Trabzonspor, Zeki Yavru'nun golüyle 1-0 öne geçiyor! Zeki Yavru'nun sert şutunda top N'Doye'a çarptı ve ağlarla buluştu. Trabzonspor, Karadeniz derbisinde öne geçen taraf oldu.

23. dakika: Çaykur Rizespor barajında tam 7 futbolcu yer alıyor!

22. dakika: Çaykur Rizespor savunmasında büyük hata! Rizespor kalecisi Gökhan Akkan, defanstan gelen topu eliyle tuttu. Trabzonspor, ceza sahası içerisinden endirekt vuruş kullanacak.

21. dakika: Çaykur Rizespor bu sefer sol kanattan Dhurgam Ismael ile geliyor. Ancak Rizespor'da final pasları isabetli olmuyor...

20. dakika: Kornerde defansına yardıma gelen Olcay Şahan topu uzaklaştırdı.

19. dakika: Maçın ilk kornerini ev sahibi ekip Çaykur Rizespor kazandı. Rize ekibi maça ortak olmuş gibi gözüküyor.

18. dakika: Top tekrar Çaykur Rizespor'da... Ev sahibi ekip kendi yarı sahasında paslaşıyor.

17. dakika: Çaykur Rizespor gole çok yaklaştı! Oğulcan'ın sağ kanattan çevirdiği topa Kweuke dokunamadı!

16. dakika: Trabzonspor atakları Castillo ve Olcay ile şekilleniyor. Çaykur Rizespor'un atak silahı ise Kweuke ancak henüz topu golcü futbolcu ile buluşturamadılar.

15. dakika: Trabzonspor atağında top dışarı çıktı. N'Doye korner beklerken aut kararı çıkmasının ardından hakeme sert tepki gösterdi. Olcay da hakeme tepki gösteren isimler arasındaydı. Maç kale atışı ile devam ediyor.

14. dakika: Ev sahibi takım hızlı çıkmak istedi ancak atılan uzun pası Bright Edomwonyi kontrol edemedi.

13. dakika: Castillo, sol kanattan şık çalımlarla ceza sahasına girmeden topu Dame N'Doye'a çıkardı. Araya giren Çaykur Rizespor savunması topu taca yolladı.

12. dakika: Maçın ilk dakikalarında top, iki kale arasında gidip geliyor. Şimdi de Çaykur Rizespor atak geliştiriyor.

11. dakika: Castillo ceza sahasına girerken N'Doye ile verkaç yaptı. Defanstan seken top Onazi'nin önünde kaldı. Onazi'nin ceza sahası dışından çektiği şut etkisiz kaldı.

10. dakika: Çaykur Rizespor, net bir fırsattan yararlanamadı! Edomwonyi'nin getirdiği topta Oğulcan Çağlayan, sağ çaprazda müsait pozisyonda çok kötü vurdu ve top dışarı çıktı...

9. dakika: Maç hakemin hava atışı ile devam ediyor. Olcay, topu Çaykur Rizesporlu futbolculara bıraktı.

8. dakika: Oboabona ile Dame N'Doye çarpıştı. İki futbolcu da yerde kaldı. Oyun kısa bir süre için durdu.

7. dakika: Maç tempolu başladı. İki takım da ciddi birer pozisyondan yararlanamadılar.

6. dakika: Bu sefer Trabzonspor tehlikeli geldi! Okay Yokuşlu, ceza sahasının hemen dışarısından uzak direğe plase bir vuruş gönderdi ancak genç futbolcunun şutu isabetli olmadı.

5. dakika: Maçın ilk tehlikesi Çaykur Rizespor'dan geldi! Nosakhare Igiebor'un ceza sahasından plase şutu direğin hemen yanından auta çıktı.

4. dakika: Trabzonspor sağ kanattan atağa çıkarken Zeki Yavru, hatalı bir pas gönderdi. Bordo mavili ekip, şimdi kendi yarı sahasında top çeviriyor.

3. dakika: Bero'nun sarı kart görmesinin ardından Trabzonspor teknik direktörü Ersun Yanal tepki gösterdi.

2. dakika: Çok erken bir sarı kart... Trabzonspor'da Matus Bero, rakibine yaptığı sert hareket nedeniyle sarı kart gördü.

1.dakika: Ve Karadeniz derbisi başladı! Maça deplasman ekibi Trabzonspor başladı. Maçın başlamasıyla birlikte deplasman tribününde yer alan Trabzonspor taraftarları takımlarını desteklemeye başladı. Ev sahibi ekibin taraftarlarının az olması dikkat çekiyor. 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER