GALATASARAY

Çaykur Rizespor başkanı Hasan Kartal: 'Tabancamı getirin bana'

Çaykur Rizespor başkanı Hasan Kartal, dün akşam Galatasaray'ın galibiyeti ile sonuçlanan maçta adeta çıldırdı.. Maçın son anlarında Diagne'nin skoru belirleyen golünden sonra hakemlere çok sinirlenen başkanı zor sakinleştirdiler..

Aliye Tulum
Aliye Tulum[email protected]
Çaykur Rizespor başkanı Hasan Kartal: 'Tabancamı getirin bana' - Sayfa 1

Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı Hasan Kartal, Galatasaray’ın 3-2 öne geçmesinin ardından protokol tribününde ortalığı karıştırdı.

Çaykur Rizespor başkanı Hasan Kartal: 'Tabancamı getirin bana' - Sayfa 2

'Buradan çıkamaz bu hakemler'

Diagne’nin golünden sonra adeta çılgına dönen Başkan Kartal yerinden kalkarak, “Bana tabancamı getirin! Buradan çıkamaz bu hakemler” diye bağırdı.

Çaykur Rizespor başkanı Hasan Kartal: 'Tabancamı getirin bana' - Sayfa 3

Hasan Kartal’ın ağza alınmayacak şekilde ettiği küfürler sonrasında Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz kendisini protesto ederek, “Senden başkan falan olmaz” diyerek yerini değiştirdi. Mustafa Cengiz, Çaykur Rizespor Başkanı’nın yanından kalkıp kurmayları ile birlikte Rize Valisi Kemal Çeber’in yanına oturdu.

Çaykur Rizespor başkanı Hasan Kartal: 'Tabancamı getirin bana' - Sayfa 4

‘Kusura bakmayın’
Eski Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, olayları sakinleştirmeye çalışırken Rize Valisi Kemal Çeber’in de mahcup olarak sarı-kırmızılılara “Kusura bakmayın” dediği öğrenildi. Protokol tribününde yaşananlar ve Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kartal’ın tavırları ve tehditkar sözlerine tepki gösteren Galatasaray Başkan Yardımcısı Yusuf Günay, “Bir kulüp başkanına yakışmayacak tarzda küfürler eden, taraftarını Galatasaray camiasının üzerine salan Hasan Kartal’ı kınıyoruz. Bir kulüp başkanı olamayacak ve kaliteden uzak bir insan” dedi.