RİZESPOR

Çaykur Rize'den Galatasaray'a gözdağı!

Çaykur Rizespor Kulübü Başkan Vekili Halim Mete, yarı finale yükseldikleri Ziraat Türkiye Kupası’nda Galatasaray’ı eleyerek final oynamak istediklerini söyledi.

Çaykur Rize'den Galatasaray'a gözdağı!

Ligde Kasımpaşa galibiyetinin ardından Ziraat Türkiye Kupası’nda da Medipol Başakşehir’i eleyerek yarı finale yükselmenin sevincini yaşadıklarını ifade eden Mete, teknik heyet ve oyuncuları tebrik ettiklerini söyledi.

Galatasaray’la eşleştiklerini hatırlatan Mete, "Son haftalarda takımımız iyi mücadele ediyor ve istediğimiz sonuçları alıyor. Daha öncede 3 kez yarı finale yükseldiğimiz Ziraat Türkiye Kupası’nda artık hedefimiz final oynamak olmalı. Zor süreçlerden geçerek buraya kadar gelmeyi başardık. Bunun devamını da getirmek istiyoruz. Galatasaray’ı yarı finalde eleyecek güçte olduğumuzu biliyoruz. Galatasaray’ı yenerek final oynamak istiyoruz. Bunun örneğini ligin ilk yarısında karşılaştığımız rakibimiz karşısında ortaya koyduğumuz futbol ve aldığımız sonuçla gösterdik. Bunu neden tekrarlamayalım" dedi.

KAFİLE BURSA’YA GİTTİ
Ligde Cumartesi günü Bursaspor ile karşılaşacak olan Çaykur Rizespor bu kentte gitti. Yeşil Mavililerde sakatlıkları bulunan Kweuke ile İsmael kadroda yer almadı. Hafif sakatlığı bulunan Sercan’ın ise oynayıp oynamayacağı maç saatinde belli olacak.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER