DÜNYADAN FUTBOL

Cassano sahalara ne zaman dönecek?

Kalbindeki delik nedeniyle rahatsızlık yaşayan ve önemli bir operasyon geçiren İtalyan futbolcu Antonio Cassano, futbola geri dönüş tarihi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Cassano sahalara ne zaman dönecek?
Kalbindeki delik nedeniyle ciddi bir operasyon atlatan Milan'ın yıldız oyuncusu Antonio Cassano, futbola ne zaman döneceğiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Beklenmeyen bir rahatsızlık yaşadığını söyleyen İtalyan yıldız, futbolun şu an aklındaki en uzak şeylerden biri olduğunu dile getirdi. 29 yaşındaki hücum oyuncusu, "Önemli olan yaşamamdı. Futbol oynamak için en az 6 ay daha beklemeliyim" diye konuştu.

Sürekli olarak idman için yürüdüğünü belirten milli futbolcu, şu ana kadar yaptığı yürüyüşleri toplasa Bari'ye kadar yürüyebileceğini söyledi.

İsveçli yıldız Zlatan İbrahimovic'in en iyi arkadaşlarından olduğunu belirten Cassano, İbrahimovic'in futbola geri dönmesi için kendisine baskı bile yaptığını ifade etti.

AC Milan'ın 31 Ekim'de başkent deplasmanında AS Roma'yı 3-2 yendiği maçın son bölümlerinde oyuna dahil olan Cassano, maçtan sonra takımla Milano'ya dönüşünde fenalaşmış ve hastaneye kaldırılmıştı. Futbolseverleri endişelendiren yıldız isim, 6 Kasım tarihinde ise taburcu edilmişti.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER