DÜNYADAN FUTBOL

Cassano dönüş tarihi verdi!

Antonio Cassano, ciddi sağlık sorunlarını atlattıktan sonra çıktığı idmanlarda formunu yakaladığını belirterek sahalara yakın zamanda sahalara döneceğini açıkladı.

Cassano dönüş tarihi verdi!
4 Kasım'da geçirdiği kalp ameliyatının ardından sahalara dönmeye hazırlanan Antonio Cassano, Milan'ın Fiorentina ile oynayacağı karşılaşmanın ardından forma giymeye başlayacağını ifade eddi.
 
 
Deneme 

Milan'ın İtalyan yıldızı Antonio Cassano, ciddi sağlık sorunlarını atlattıktan sonra çıktığı idmanlarda formunu yakaladığını belirterek sahalara yakın zamanda sahalara döneceğini açıkladı.

İtalyan Mediaset kanalına yaptığı açıklamada 4 Kasım tarihinde olduğu kalp ameliyatının ardından büyük bir psikolojik bunalıma girdiğini ifade eden Cassano, idmanlara çıktıktan sonra gerçek sağlığına kavuştuğunu söyledi. Hastanede geçirdiği uzun süre içerisinde en çok ölümden korktuğunu belirten yıldız futbolcu, bu süre içerisinde en çok takım arkadaşlarını özlediğini ifade etti.

Açıklamalarını, sahalara dönme müjdesini vererek devam ettiren Cassano, Milan'ın Fiorentina ile oynayacağı karşılaşmanın ardından maç kadrosuna girmeye başlayacağını ifade ederek sözlerini noktaladı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER