SÜPER LİG

Carlos ile çalışmak keyif verici!

Sivasspor'un sol kanat oyuncusu Ziya Erdal, "Roberto Carlos isminin Sivasspor'da olması, beklentileri artırıyor. Carlos ile çalışmak gerçekten çok keyif verici" dedi.

Carlos ile çalışmak keyif verici!
Yeni sezon hazırlıklarının 10'uncu gününü Sivas'ta kendi tesislerinde yaptığı çalışmalarla tamamlayan Sivasspor'da teknik direktör Roberto Carlos, futbolcularına 2.5 gün izin verdi.

Kırmızı beyazlı futbolcuların pazar günü İstanbul'da toplanarak 2'nci etap kampı için Hollanda'ya gidecekleri bildirildi. İki hafta sürecek Hollanda kampında Sivasspor 4 hazırlık karşılaşması oynayacak.

ZİYA: "AĞIR AMA KEYİFLİ ÇALIŞMA"

Sol kanat oyuncusu Ziya Erdal, ilk etap çalışması ve yeni sezon beklentilerini anlattı. Roberto Carlos'un futbolculuk döneminde görev yaptığı sol bekte görev yapan Ziya Erdal, kendisine idol olarakg ördüğü kişiyle birlikte çalışmanın keyfini yaşadtığını söyledi. İlk etap kampındaki çalışmaların ağır ama zevkli geçtiğini söyleyen Ziya, şunları söyledi:
"10 gün tesislerimizde aralıksız günde çift idman yaptık. Sezon başı olması nedeniyle idmanlarımız da biraz ağır geçti. Ama buna rağmen zevkli ve neşeli bir ilk etap çalışması gerçekleştirdik. Herkesin keyfi yerinde. Güzel bir ekibimiz var. Yeni bir takımımız var. Buna rağmen herkes birbiriyle çok samimiydi. Eğlenceli, ağır ve güzel bir ilk etap çalışması gerçekleştirdik."

"ONUNLU ÇALIŞMAK KEYİF VERİYOR"

Roberto Carlos'un takımın başına gelmesi ile birlikte Sivasspor'dan beklentilerin de arttığını söyleyen Ziya Erdal, şöyle dedi:

"Roberto Carlos isimini dünya futboluna yazdırmış birisi. Futbol hayatı başarılar ile dolu. Ben de onun mevkisinde görev yapıyorum ve futbola başlarken idolüm oldu. Şimdi ise bizim hocamız. Kendisinin de ilk deneyimi. İnşalllah Sivasspor ve futbolcular için iyi olur. Sivasspor için Roberto Carlos, gerçekten çok büyük bir şans . Çünkü kendi tecrübelerini bize aktarıyor. Carlos ile çalışmak gerçekten çok keyif verici. Lige başladığımız zaman onun bilgisini tecrübesini sahaya yansıtarak Sivasspor'u zirveye taşımak istiyoruz."

"BEKLENTİLER ARTTI"

Yeni sezon hedeflerinin Avrupa kupaları olduğunu belirten Ziya Erdal, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Sivasspor daha önce şampiyonluğa oynamış bir ekip. Yeni sezonda da bu neden olmasın. Bu yılki hedefimiz teknik direktörümüzün de dediği gibi Avrupa kupaları. Bu yıl beklenti çok fazla. Biz de bunun takım olarak farkındayız. Yeni sezonda ligin başlaması ile birlikte inşallah bunlara cevap verebiliriz. Gerçekten iyi bir takımımız var. Takıma kaliteli arkadaşlar katıldı. Onlarla birlikte ligde iyi yerlere gelmek istiyoruz. Bunu da başaracağız."

"58 NUMARALI FORMAYI GİYECEĞİM"

Hayrettin Yerlikaya'nın takımdan ayrılması ile birlikte takımdaki tek Sivaslı futbolcu olan Ziya Erdal yeni sezonda ilin plakası olan 58 numaralı formayı giyeceğini belirterek şöyle konuştu:

"Hayrettin ağabeyin takımdan gitmesinden dolayı içimde biraz burukluk var. Bu takıma yıllarca emek verdi. Gitmesi beni üzdü. Onunla güzel günler geçirdik. Şimdi takımda Sivaslı futbolcu bir tek ben kaldım. Bunun için yeni sezonda 58 numaralı formayı giymeyi çok istiyorum. Çünkü o numara benim için çok önemli. İnşallah bu yıl o numaraya layık bir futbolcu olurum."

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER