DÜNYADAN FUTBOL

Carles Puyol son noktayı koydu

Dizinden yaşadığı sakatlığın ardından milli takımdan emekliliğini açıklaması beklenen Carles Puyol, dedikodulara son noktayı koydu.

Carles Puyol son noktayı koydu
Barcelona'nın yıldız oyuncusu Carles Puyol, İspanya Milli Takımı'na ameliyat masasında veda etmek gibi bir niyetinin olmadığını söyleyerek, henüz emekli olmayı düşünmediğini dile getirdi.

Katalan ekibi, dün yaptığı resmi açıklamada Puyol'un dizinden yaşadığı problem nedeniyle ameliyat masasına yatacağını ve Euro 2012'de forma giyemeyeceğini açıklamıştı.

Turnuva öncesinde Vicente Del Bosque'nin ekibine gelen bu şok haberin ardından, 34 yaşındaki ismin milli takımdan emekli olmasını açıklaması bekleniyordu. Ancak basın mensuplarının karşısına geçen Puyol, böyle bir niyetinin buunmadığını ifade ederken, "Ben sahada emekli olmak istiyorum, ameliyat masasında değil." şeklinde konuştu.

Yaşadığı sakatlıktan dolayı üzgün olduğunu dile getiren tecrübeli yıldız, "İspanya ile 100. maçıma çıkmak ve Euro 2012'de yer almak için sabırsızlanıyordum. Ancak bu imkansız görünüyor. İyileşmem için gereken süre biraz fazla. Ancak moralimi bozmuyorum. Bir gün 100. maçımı oynayacağım." dedi.

Carles Puyol, kendini iyi hissettiği müddetçe futbol oynamayı sürdürmek istediğini ve en az 5 ya da 6 yıl daha sahalarda yer alabileceğini savundu.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER