SÜPER LİG

Cardozo Trabzon'da da aynı performansı devam ettirecek

Kariyerinde attığı 175 golle adını dünya yıldızları arasına yazdıran Cardozo, Trabzon'da da aynı performansı devam ettirecek gibi görünüyor.

Cardozo Trabzon'da da aynı performansı devam ettirecek

Trabzonspor'un renklerine kattığı Cardozo için çılgınlık her geçen gün artıyor. Rekor forma satışı bir kenarda dursun attığı gollerle taraftarın yüzünü güldürüyor..

5 milyon Euro karşılığına Bordo-Mavili formayı giyen 31 yaşındaki golcü oyuncu idmanlardaki golleriyle kalecilerin kabusu oluyor. Vahid Halilhodzic'in de yüzünü güldüren Paraguaylı forvet, önceki günkü maçta da yine şov yaptı.

İtalyan ekibi Trapani Calcio'nun habersiz şekilde şehre gelmemesi üzerine, teknik heyet kadroyu ikiye bölerek Avni Aker'de hazırlık karşılaşması yaptı. Cardozo 2 gol birden atarak taraftarlara resital sundu.

FORMA SATIŞLARINDA BİR İLK GERÇEKLEŞTİ

Gelişiyle birlikte Türk spor basınının gözdesi olan yıldız forvetin formaları da şimdiden rekor kırdı. Şu ana kadar 10 bin civarında forması satılan Cardozo'da bu rakamın sezon içerisinde artması bekleniyor. Daha önce Bordo-Mavililer'de bu sayıya ulaşan bir oyuncu olmamıştı.

GENÇLERLE ÖZEL İLGİLENİYOR

Takım içerisinde yer alan genç oyunculardan büyük sevgi gören süperstar, kurduğu diyaloglarla da dikkat çekiyor. Antrenmanlarda sürekli olarak altyapıdan gelenlerle özel olarak ilgilenerek gelişimlerine katkıda bulunuyor. Cardozo, forvette oynayan isimlere ikazlarda bulunmayı da ihmal etmiyor.

GECE BİLE AÇIK OLACAK

Trabzonspor'un resmi ürün satış mağazası olan TS Club mağazalarının taleplere cevap verebilmek için saat 22.30'a kadar açık tutulacağı açıklandı..

Bordo mavili kulübün TS Club ve Ticari Ürünlerden Sorumlu Yönetim Kurulu üyesi Murat Türköz, taraftarlarının forma ve ürünlere gösterdiği ilgiye teşekkür etti. Son bir haftada Trabzonspor tarihindeki en fazla forma satışının yapıldığını belirten Murat Türköz, yaz döneminde TS Club mağazalarının bundan sonra akşam 22.30’a kadar açık olacağını söyledi.

Murat Türköz, şöyle konuştu:
"Taraftarımız, destek çağrımıza kayıtsız kalmadı. TS Club mağazalarımızda kuyruklar oluştu. Gün içinde yoğunluktan forma alamadım, diyen taraftarlarımızla karşılaştık. Yaz dönemindeyiz, gurbetçilerimiz de burada. Şampiyonluk formalarına büyük talep var. Biz de yönetim olarak Trabzon, İstanbul, Samsun, Bursa, Ankara ve diğer illerdeki TS Club mağazalarımızı akşam 22.30’a kadar açık tutmaya karar verdik. Hep söylediğimiz gibi bu sene her Trabzonsporlu’nun evine 1 kombine ve en az 1 forma girmeli."

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER