SPOR MEDYASI

Canlı yayında kızdıran Aslan polemiği

Ahmet Çakar'ın Galatasaray'ın simgesi aslan ve Ergenekon davasıyla ilgili çıkışı Rasim Ozan'ı kızdırdı.

Canlı yayında kızdıran Aslan polemiği
Beyaz TV'de Ertem Şener'in sunduğu Derin Futbol programına Ahmet Çakar'ın Aslan çıkışı damga vurdu..

AHMET ÇAKAR VE KÜTAHYALI'NIN TARTIŞMASINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

ASLAN DÜNYANIN EN ŞEREFSİZ HAYVANI

Çakar'ın Galatasaray'ın simgesi aslan hakkında "dünyanın en şerefsiz havanı" açıklaması, Rasim Ozan Kütahyalı'yı kızdırdı. Kütahyalı Çakar'ı protesto ederek stüdyoyu terketti.

Daha sonra Ertem Şener'le Ahmet Çakar arasında Aslan polemiği devam etti. Ertem Şener, Aslan'ın özelliklerini anlatırken Ahmet Çakar da Aslan'ın, özellikle erkek Aslan'ın neden şerefsiz olduğuna açıklık getirdi.

RASİM OZAN: ŞAMPİYONLUĞA GÖLGE DÜŞÜRÜYORSUN

Stüdyoya geri dönen Rasim Ozan Kütahyalı, programın kapanmasına itiraz ederek Ahmet Çakar'dan açıklama bekledi. Çakar'ın şampiyonluk sevincine gölge düşürmek istediğini iddia etti.

Ahmet Çakar, Aslan'ın neden "şerefsiz" olduğuna yeniden açıklık getirerek Aslan simgesinin Galatasaray'a yakışmadığını savundu.

Rasim Ozan Kütahyalı'da "Ben de kanaryalar çok iğrenç ve sakil desem" sözleriyle karşılık verdi. Ertem Şener araya girerek "Rasim provokasyon yapma" dedi.

EN BÜYÜK ŞEREFSİZ BENİM

Bu sefer Ahmet Çakar söz alarak Rasim Ozan Kütahyalı'ya "Galatasaraylılar bu yüzden kırıldıysa en büyük şerefsiz benim. Ancak sen, fikirlerine aykırı herkese Ergenekoncu yaftası takarak bu ülkede geri dönşü olmayan yaralar açtın, ben hiç değilse aslanlara salladım. Sana yazıklar olsun" sözleriyle yüklendi.


TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER