SPOR MEDYASI

Canlı yayında kafa koparma kavgası!

Aralarında Arda Turan'ın da olduğu çok sayıda ünlü futbolcunun menajerliğini yapan Ahmet Bulut, ile spor yazarı Turgay Demir fena kapıştı.

Canlı yayında kafa koparma kavgası!

Aralarında Arda Turan'ın da olduğu çok sayıda ünlü futbolcunun menajerliğini yapan Ahmet Bulut, dün akşam A Spor'da yayınlanan Transfer Raporu programında spor yazarı Turgay Demir'le tartıştı.

Turgay Demir, Beşiktaş'ta transfer işlerinden alınan Erdal Torunoğulları'nın menajer lobisinin kurbanı olduğunu öne sürdü.

Turgay Demir'in suçlamaları üzerine cevap hakkını kullanarak telefonla programa bağlanan Ahmet Bulut, "Benim transfer yapmak için yöneticilere ihtiyacım yok. Atınç'ı 6'ya satan benim, Demba Ba'yı 6'ya getirip 13'e sattım. Tolgay Arslan'ı 400 bin Euro'ya Beşiktaş'a ben getirdim. Erdal Torunoğulları'nın önünü neden keseyim! Ne işim olur. Gökhan Gönül'ün transferinde 3 milyon Euro komisyon aldığım iddiası yalan. Bu paralar Çin'de bile verilmez" diye konuştu.

AHMET BULUT: "BENDEN PARA İSTEMEDİN Mİ?"

Sporda günün gazete manşetleri

Bu sözlerin ardından Bulut, Demir hakkında şok bir iddiada bulunarak, "Sen benim hakkımda böyle şeyler söylüyorsun. Ben de senin hakkında bazı şeyler duydum. Bazı idarecilerden para istediğini, aldığınızı duydum. Benden de para istemedin mi. Bana 15 tane futbolcu getirdin" dedi.

 "KİMDEN PARA ALMIŞIM HEMEN SÖYLE"

Bulut'un bu suçlamasına çok sinirlenen Demir, "Kimden almışım hemen söyle. Ben adamın kafasını kopararım! Öyle çamur atmak yok. Ben Ahmet Bulut'u hayatımda bir kere gördüm, onda da Galatasaray'da yedek kaleciydi. Bende telefonu bile yoktur. Ahmet Bulut, Beşiktaş'a bugüne kadar kaç tane futbolcu getirdin, kaç para komisyon aldın onu söyle" diye cevap verdi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER