SÜPER LİG

Caner Erkin'in yaptığı <font color='#FF0000'>katliamdı!</font>

İsyan eden Kayseri Erciyesspor Başkanı Ziya Eren Caner hakkında konuştu

Caner Erkin'in yaptığı <font color='#FF0000'>katliamdı!</font>

2-1 biten Kayseri Erciyesspor - Fenerbahçe maçının yankıları devam ediyor. Kayseri Erciysesspor başkanı Ziya Eren, Radyospor'da ağır imalarda bulundu ve 3 büyük takımın hakemler tarafından korunduğunu söyledi.

Radyospor'da Aydın Cingöz ile Haber Aktif'e katılan Ziya Eren'in açıklamaları şöyle:

"CANER'İN YAPTIĞI KATLİAMDI"
Caner'in oyuncumuza yaptığı resmen katliamdı. Artık yeter diyoruz! MHK'nin 'hakem göremedi' açıklamasını kabul etmiyoruz. Caner'in yaptığını bir taraftar yapsa 1 yıl sahalara giremez. 6-7 maçtır bu tür hatalar hep Kayseri Erciyes'e mi denk gelir!

"VLEMINCKX BİLEREK Mİ ATILDI?"
TFF VE MHK'ye gidip 3 büyüklere karşı lehe uygulamaları, bu takımlardan korkulduğunu anlatacağız. Bunu TFF mi, MHK mi yapıyor bilemiyorum ama üç büyükler korunuyor. Fenerbahçe maçı öncesi Konya'da Vleminckx boş yere atılıyor. Aklıma bir süre şey geliyor. Acaba Fenerbahçe maçı öncesi bilerek mi yapılıyor diye düşünmek bile istemiyorum. Hakemler tarafından mağdur ediliyoruz.

3 TEMMUZ'DAN SONRA...
Sesiz kaldıkça üzerimize oyunlar oynanmaya devam ediyor. Hakem kararları yüzünden 11 puan kaybettik. Türk futbolunda 3 Temmuz'da bir süreç yaşandı. Bundan sonra bir daha yaşanmayacağını umuyoruz. Bizim elimizden alınan 1, 3 puan canımızı yakıyor. 6 hakem uygulaması acaba zarar mı veriyor? Çünkü hakemler bir birine mi suçu atıyor.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER