FENERBAHÇE

Caner Erkin Fenerbahçe'de kalmak istiyor

Caner Erkin’in futbol yaşantısını Fenerbahçe’de devam etme hayali kurduğu ve bu yüzden Inter'e imzayı sürekli geciktirdiği öğrenildi..

Caner Erkin Fenerbahçe'de kalmak istiyor

Caner Erkin, İnter ile anlaştı fakat imza atmadı. İtalyan devi baskı yapsa da Caner, Fenerbahçe’de devam etme hayaliyle imzayı geciktiriyor.

Galatasaray derbisi öncesinde kampta yaşanan olaylar nedeniyle süresiz kadro dışı bırakılan tecrübeli oyuncu daha sonra özür dilemesine rağmen affedilmemişti. Caner Erkin, bu süre içerisinde Mancini’nin çalıştırdığı İtalyan devi İnter ile anlaştı fakat resmi imzayı hala atmadı.

İtalyan kulübünün imza için artık baskı yapmaya başladığı öğrenilirken, Caner’in hala Fenerbahçe’de devam etme hayali kurduğu ve bu yüzden imzayı sürekli geciktirdiği öğrenildi. Özellikle son FFP kısıtlamalarının ardından Caner’in, İnter’i ne kadar daha bekleteceği merak ediliyor. Oyuncu ve İnter arasında bu olay dışında hiçbir pürüz bulunmuyor.

Robin van Persie geç açıldı

SADECE 13 MAÇ OYNADI

Fenerbahçe’nin milli oyuncusu, bu sezon istediği kadar forma şansı bulamadı. Formasını Hasan Ali Kaldırım’a kaptıran ve bu duruma sezonun ikinci yarısındaki Galatasaray derbisi öncesi isyan ederek Pereira’yla tartıştığı için kadro dışı bırakılan Caner, bu sezon sadece 13 maçta ter döktü.

Sarı- Lacivertliler’le 6. sezonunu geçiren ve en az forma şansı bulduğu dönemi yaşayan 28 yaşındaki futbolcu, kötü bir sezonu geride bıraktı.

Yorumlar
TREND HABERLER