SÜPER LİG

Caner Erkin bunu hep yapıyor

Fenerbahçeli Caner Erkin yine hakeme itirazdan kart görürken, en kritik dönemde takımını bir kez daha yalnız bırakacak.

Caner Erkin bunu hep yapıyor

Fenerbahçe , şampiyonluk mücadelesi verdiği ezeli rakibi Beşiktaş 'ın deplasmanda Eskişehirspor'a mağlup olduğu haftada büyük bir avantajı tepti.

Şükrü Saracoğlu Stadı'nda ağırladığı Akhisar Belediyespor'a 2-1 mağlup olan sarı-lacivertli takım, 3 puanın dışında büyük bir kayıp daha yaşadı.

KONYASPOR MAÇINDA YOK
Kanarya'nın hırçın futbolcusu Caner Erkin, mücadelenin 65. dakikasında gördüğü sarı kart nedeniyle gelecek hafta oynanacak Torku Konyaspor maçında cezalı duruma düştü.

Trabzonspor karşısında son düdüğün ardından tepkisi sebebiyle kırmızı kart gören başarılı oyuncu, geçtiğimiz hafta forma giyememişti. Sarı-lacivertli futbolcu, dün akşam çıkan kartla birlikte, bir hafta aradan sonra takımını Konya deplasmanında da yalnız bırakacak.

YİNE CANER, YİNE İTİRAZ
Milli futbolcu, Akhisar maçında rakip atağı önlemek amacıyla pozisyon gereği değil, orta sahaya yakın bir bölgede yaptığı faul sonrası düdük çalan hakem Özgür Yankaya'ya itiraz etmesi nedeniyle kart gördü. Zira bu sezon 10. kez sarı kartla cezalandırılan Caner Erkin'in, söz konusu kartların çoğunu itirazdan görmesi dikkati çekti.

KARTAL'A İSYAN ETTİ, ÖZÜR DİLEDİ
Süper Lig'de 24 Kasım 2014 tarihinde oynanan Bursapor-Fenerbahçe maçının 7. dakikasında yan hakeme itirazdan gereksiz yere sarı kart gören Erkin, 35'te kırmızı kart tehlikesi nedeniyle oyundan alınınca, teknik direktörü İsmail Kartal'a isyan etmişti. Önce topu sert bir şekilde yere vuran, sonra söylenerek direkt soyunma odasına yönelen milli futbolcunun, soyunma odasına giderken, "Bir daha bu takımda oynamam" dediği duyulmuştu. Ayrıca Kartal'a eliyle işaret yaparak, "Bravo, bravo" diyen Caner, kendisini uyaran takım arkadaşı Emre Belözoğlu'na da tepki göstermişti. Caner Erkin, maçtan sonra yaptığı açıklamada pişman olduğunu belirterek, "Hocamdan ve tüm camiadan özür diliyorum. Hırsıma yenik düştüm. Bir daha böyle bir olay yaşanmayacak" ifadelerini kullanmıştı.

Yorumlar
TREND HABERLER