SÜPER LİG

Cana'dan <font color='#FF0000'>Fenerbahçe itirafı</font>

F.Bahçe’nin Avrupa Ligi çeyrek finalindeki rakibi Lazio’nun Arnavut futbolcusu Lorik Cana, eşleşmeyle ilgili fikirlerini açıkladı.

Cana'dan <font color='#FF0000'>Fenerbahçe itirafı</font>
F.Bahçe’nin rakibi Lazio’da oynayan eski G.Saraylı Lorik Cana, Arnavutluk kampında AMK’ya konuştu.

Hala Türk futbolunu yakından takip ettiğini belirten Cana, Norveç maçı için bulunduğu Arnavutluk Milli Takımı’nda bizi kırmadı ve şu ifadeleri kullandı: “Ben hariç takımdan kimse F.Bahçe’yi istemedi. Çünkü çok güçlü bir takım F.Bahçe. Belki kolay kura değildi ama bir G.Saraylı olarak geri adım atamazdım. İstanbul’a gidip yeniden Kadıköy’de oynamayı istiyordum. İstediğim oldu. Bazı takım arkadaşlarım kuradan memnun değiller. Ama ben F.Bahçe’yi eleyebileceğimizi düşünüyorum. Eski bir Marsilyalı olarak gruptaki ikiF.Bahçe-Marsilya maçını da izledim. Hatta son 16’da Mönchengladbach ile oynadığımız için onların da yaptığı iki F.Bahçe maçını izledik. F.Bahçe’yi eleyebiliriz. Bu onların kötü takım olduğunu göstermez. Bizim daha iyi olduğumuzu gösterir.

‘HEDEFİMİZ ZİRVE’
Dirk Kuyt, Raul Meireles, Moussa Sow gibi enternasyonal, Emre gibi yerli yıldızlara sahipler. Büyüleyici bir atmosteferde oynuyorlar. Ama bazen böyle zor bir kurayı da isteyebiliyorsunuz.

Takım olarak en büyük hedefimiz UEFA Avrupa Ligi’ni kazanmak. Bunu gerçekleştirmek için F.Bahçe’yi elememiz gerekiyor. İkinci maçın seyircisiz olması bir dezavantaj. Stuttgart’a karşı da böyle oynadık.

Fakat ilk maçı kazandığımız için Roma’da avantaj bizdeydi. Aynı şeyi İstanbul’da da yapıp öyle dönmeliyiz Roma’ya. Büyük bir G.Saray taraftarı olarak F.Bahçe’ye elenmek istemiyorum. Onları yenme isteğim motivasyonumu daıha da arttırıyor.”

REAL MADRID BÜYÜK ŞANS
Hala G.Saray’ı yakından takip ettiğini belirten Cana, Real Madrid eşleşmesini büyük bir şans olarak değerlendirdi. Madrid’in Barcelona ve Manchester United ile birlikte Avrupa’nın hatta dünyanın en büyük 3 takımından biri olduğunu belirten Cana, “G.Saray bu süreyi çok iyi değerlendirmeli. Kendi reklamını yapmalı. Drogba gibi büyük bir futbolcu oynuyor G.Saray’da. Bunun için turun favorisi Real Madrid olur diyemiyorum. O turdan sürpriz çıkarsa kimse şaşırmasın. Zor ama futbolda asla ‘asla’ demeyeceksin. Bunu ben de Mourinho da G.Saray da biliyordur” ifadelerini kullandı.
TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER