DÜNYADAN FUTBOL

Çakır çalacak devler oynayacak!

Şampiyonlar Ligi'nde iki dev, çeyrek finale yükselebilmek için mücadelede edecek..

Çakır çalacak devler oynayacak!
Manchester United ile Real Madrid arasındaki zorlu mücadeleyi, Türk hakem Cüneyt Çakır yönetecek..
 
Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanş maçında iki dev, Manchester United ile Real Madrid, kozlarını Old Trafford'da paylaşacak ve çeyrek finale çıkacak ekip belli olacak.

İki ekip arasında Bernabeu'da yapılan ilk maç, Welbeck ile Ronaldo'nun karşılıklı golleriyle 1-1 sona ermiş ve United, evinde avantajlı bir skorla gitmişti.

Cüneyt Çakır yönetecek
Herkesin merakla beklediği zorlu rövanşta, gözler FIFA kokartlı hakemimiz Cüneyt Çakır'ın üzerinde olacak.

Akhisar Belediyespor-Sanica Boru Elazığspor maçındaki yönetimiyle, Akhisar'ın büyük tepkisini çeken Çakır'ın Devler arenasındaki performansı ise merakla bekleniyor.

Old Trafford Stadı'nda 5 Mart Salı günü TSİ 21.45'te başlayacak maçta Çakır'ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ile Tarık Ongun yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Mustafa Emre Eyisoy olacak. Maçta ilave yardımcı hakemlik görevlerini de Hüseyin Göçek ve Mete Kalkavan üstlenecek.

Eyisoy ve Kalkavan da kafilede
İngiltere'ye gidecek olan hakem kafilesinde yer alan Mustafa Emre Eyisoy ise Beşiktaş-Fenerbahçe maçında kaldırdığı ofsayt bayrağı ile sarı lacivertlilerin tepkisini çekerken, ilave yardımcı hakem olarak görev yapacak Mete Kalkavan da derbideki yönetimi ile çok konuşuldu.

Real Madrid
Bu sezon La Liga'da şampiyonluk yarışına havlu atan Real Madrid, gözünü kalan iki hedefe çevirmiş ve bunların ilki olan İspanya Kral Kupası'nda finale yükselmeyi başarmıştı. Ezeli rakibi Barcelona'yı 4 gün arayla iki kez mağlup ederek morali tavan yapan Real Madrid, ikinci hedefine adım adım gitmek için tüm performansını Manchester United ile yapacağı Şampiyonlar Ligi rövanş maçına sakladı.

Manchester United
Premier League'de şampiyonluğa doludizgin giden Manchester United ise, Şampiyonlar Ligi'nde kendi sahasında yapacağı zorlu maça rakibine oranla daha rahat bir psikolojide çıkacak. 1-1'le İngiltere'ye dönen United, mutlak gol atmak zorunda olan rakibi karşısında elindeki avantajı iyi kullanmaya çalışacak.

Ronaldo için zor olacak
Real Madrid'in Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo ise, Manchester United ile yapılacak zorlu maçla beraber, rekor transferinin ardından ilk kez Old Tafford'da sahne alacak. İlk maçta attığı gole sevinmeyerek eski takımına olan saygısını da gösterdi. Baskıyla başa çıkma konusunda başarılı olduğu gözlenen Ronaldo'nun, rövanşta nasıl bir performans sergileyeceği merak konusu.

United'ın muhtemel 11'i
De Gea, Rafael, Ferdinand, Vidic, Evra, Carrick, Jones, Rooney, Kagawa, Welbeck, van Persie

Madrid'in muhtemel'11'i
Diego Lopez, Coentrao, Ramos, Varane, Arbeloa, Alonso, Khedira, Ronaldo, Mesut Özil, Di Maria, Higuain

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER