FENERBAHÇE

Cagliari'de Bruno Alves sevinci

Fenerbahçe ile sözleşmesini uzatmayarak Cagliari'nin yolunu tutan Bruno Alves, İtalyanları sevince boğdu.

Cagliari'de Bruno Alves sevinci

Fenerbahçe ile yollarını ayırdıktan sonra İtalya'nın Cagliari takımına transfer olan Bruno Alves, Akdeniz'in sevimli adasında sevinçle karşılandı.

Portekiz'in EURO 2016'da finale kalması Sardunya Adası'nda büyük coşkuyla karşılanırken, Alves'ten dolayı ada halkının, finalde kendilerinden de bir isim yer alacak olması nedeniyle büyük mutluluk duyduğu bildirildi.

Stade de France'da pazar gecesi oynayacak final maçı için Sardunyalılar'ın ekran başında yer alacakları belirtildi. La Repubblica gazetesi konuyla ilgili yaptığı haberinde 'Ayı Alves Cagliari'yi kurtaracak' başlığını kullandı.

Fenerbahçe Caner ve Alves'e teşekkür etti

Oyuncunun EURO 2016'da gösterdiği performansın lacivert-kırımızılı ekip için iyiye işaret olduğu ve yeni sezona umutla bakılmasını sağladığı dile getirildi.

EURO 2016'da kendisini merak eden İtalyan futbolseverler için görücüye çıktığıbelirtilen futbolcu için "Kaya gibi sağlam, hava toplarında etkili, oldukça büyük uluslararası tecrübeye sahip bir futbolcu" ifadeleri kullanıldı. Ayrıca Portekizli futbolcunun bonservis bedeli olmaksızın kadroya katılmış olmasının önemine dikkat çekildi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER