SÜPER LİG

Bursaspor'dan Pinto'ya sürpriz

Bursaspor, Kardemir Karabükspor maçının hazırlıklarını sürdürürken, başarılı golcü Sebastian Pinto, 27. doğum gününü takım arkadaşlarıyla kutladı..

Bursaspor'dan Pinto'ya sürpriz
Pinto için antrenman öncesi soyunma odası çıkışında sürpriz doğum günü partisi düzenlendi.

Arkadaşlarının hazırladığı doğum günü pastasındaki mumları üfleyen Pinto, pastanın ilk dilimini teknik sorumlu Ersel Uzgur'un elinden yedi.

Sürpriz pastayı hazırlayanlara teşekkür Pinto, sonrasında teknik heyet ve futbolcu arkadaşlarının tebriklerini kabul etti.

-İdman-
Antrenör Ersel Uzgur nezaretinde, yardımcı antrenörler Turan Şen ve Özhan Pulat eşliğinde Özlüce Tesisleri'nde yapılan antrenman 1,5 saat sürdü.

Takım halinde ısınma koşularıyla başlayan antrenman, 5'e 2 pas pres çalışması ve geniş alanda yapılan kontrol pas çalışmasıyla devam etti. Yeşil-beyazlı oyuncular, son bölümde ise yarı sahada çift kale maç yaptı.

Öte yandan sakatlıkları bulunan Stanislav Sestak ve Ferhat Kiraz takımdan ayrı koşarken, Gökçek Vederson ise doktor kontrolünde yürüyüş yaptı. Scott Carson'un tedavisine devam edilirken, alt adalesinde sertleşme olan Anton Ferdinand ise salonda çalıştı.

Bursaspor, hazırlıklarını yarınki antrenmanla sürdürecek.
TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER