BURSASPOR

Bursaspor'dan küçük Yusuf'a büyük jest

Omurga eğriliği hastalığı bulunan Yusuf Maviçiçek Osmangazi Belediyesi'nin katkısıyla renklerine gönül verdiği Bursaspor'un antrenmanını seyretmeye gitti.

Bursaspor'dan küçük Yusuf'a büyük jest

Bursaspor sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla Akhisar Belediyespor çalışmalarını sürdürdü.

Osmangazi Belediyesi’nin “Belediyem Benimle” ekibi Skolyoz (Omurga Eğriliği) hastası olan Yusuf Maviçiçek’in hayalini gerçekleştirdi.

Bursaspor’lu olan Yusuf’un isteği ise Bursasporlu oyuncularla fotoğraf çektirmek olunca Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Yusuf’un isteğini kırmayıp antrenman öncesi Özlüce Tesisleri’ne gelerek ziyarette bulundu.

Antrenman öncesi tesislerigezen Yusuf’un formasını Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam giydirdi. Daha sonra minik Yusuf, futbolcularla bol bol fotoğraf çektirdi. Daha sonra antrenman sahasında takımımızla buluşan Yusuf bir süre futbolcularla karşılıklı futbol oynadıktan sonra tesislerden ayrıldı.

SALON YERİNE SAHADA ÇALIŞTI

2 günlük izinin ardından dün akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla çalışamalarına başlayan yeşil beyazlılar sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla çalışmarını sürdürdü. Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam nezaretinde gerçekleşen antrenman yaklaşık 1 buçuk saat sürdü.

Isınma hareketleri ve koordinasyon çalışması ile başlayan antrenman, dar alanda yapılan kontrol pas çalışması ile devam etti. Daha sonra yarı sahada çift kale maç yaptı. Yeşil beyazlılar akşam saatlerinde yapacağı günün ikinci antrenmanıyla çalışmalarını sürdürecek.
 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER