SÜPER LİG

Bursaspor'da Peszko harekatı

Bolusporlu Ferhat Kiraz transferinde mutlu sona ulaşan Bursaspor'un Polonyalı orta saha oyuncusu Slawomir Peszko'yu gündemine aldığı bildirildi.

Bursaspor'da Peszko harekatı
Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın isteği üzerine Almanya'nın Köln takımında forma giyen Polonyalı oyuncu Peszko'nun transferi için harekete geçildi.


Fanatik'in haberine göre ; Bursaspor yönetimi, Polonyalı oyuncusunun takımı Köln küme düşünce, sözleşmesinde bulunan 'takımı küme düşerse serbest kalır' maddesine göre temaslara başladı. Yeşil beyazlıların bu transferi Avusturya kampı öncesi bitirmek istediği belirtildi.

Bu arara Peszko'nun menajeri, Almanya'da yaptığı açıklamada Bursaspor'un transfer için temaslarda yaptığını öne sürdü.

BURSASPOR'DAN ALKOLİK TEPKİSİ

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Bursaspor'un transfer gündemindeki Slawomir Peszko'nun, geçen sezon alkol sorunu yaşaması nedeniyle yeşil beyazlı taraftarlar bu ismin transfer edilecek olmasına tepki gösterdi.

Bursapor'un transferini düşündüğü Polonyalı orta saha oyuncusu Slawomir Peszko, FC Köln takımından geçtiğimiz Nisan ayında alkollü içki kullandığı nedeniyle uzaklaştılmıştı. Almanya'daki Türkler, "Bursaspor sarhoş futbolcu mu alacak" yorumlarıyla transfere tepki gösterdi.

Yeşil beyazlı ekibin transferini düşündüğü Almanya'nın Köln takımının Polonyalı orta saha oyuncusu Slawomir Peszko, takımdan geçtiğimiz Nisan ayında içki nedeniyle uzaklaştırılmıştı. Peszko, taksi şoförüyle sarhoş halde kavga ederek gözaltına alındığı için de Polonya Milli Takımı'nın 2012 Avrupa Futbol Şampiyonası kadrosunda da yer alamamıştı. Polonya Milli Takım formasını 2008 yılından beri 25 kez giyen ve bir gol atan Peszko, daha önce takımda düzenli olarak forma şansı buluyordu. Polonyalı oyuncu, FC Köln formasıyla ise 32 maçta 2 gol kaydetti.

ÖZÜR DİLEMESİNE RAĞMEN KÖLN'DEN GÖNDERİLMİŞTİ

Orta sahanın sağ tarafında oynayan 27 yaşındaki Peszko, Nisan ayında bir Cumartesi gecesi son derece alkollü bir vaziyette, bir taksi şoförüyle kavga etmiş, polislik olmuştu. Pazar günü kulübe çağrılan Slawomir Peszko, teknik direktör Stale Solbakken, kulüp müdürü Claus Horstmann'ın da yer aldığı toplantı sonrası profesyonel takımla birlikte çalışmalardan men edilmiş, takımın kadrosundan çıkarılmıştı. Bu olay sonrası üzüntüsünü dile getirip özür dileyen Polonyalı futbolcu, "Ben olmamam gerektiği yerde o halde olduğum için utanıyorum. Hatalı olduğumu anladım" demişti.

BURSASPOR'DAN AÇIKLAMA GELDİ[page_end]

Süper Lig'in dişli ekiplerinden Bursaspor, basında çıkan Slawomir Peszko ile ilgilendikleri haberlerini yalanladı.

Bursaspor Kulübü, "yeşil-beyazlı ekibin Slawomir Peszko ile ilgilendiği" yönündeki iddiaların gerçeği yansıtmadığını bildirdi.

Bursaspor'un resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Bazı yayın organlarında, Köln takımının orta saha oyuncusu Slawomir Peszko ile kulübümüzün ilgilendiği yönünde çıkan haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Taraftarımızın kasıtlı olarak çıkarılan bu haberlere itibar etmemesini rica eder, transferler ile ilgili açıklamaların resmi internet sitemiz tarafından yapılacağını bir kez daha belirtmek isteriz."

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER