SÜPER LİG

Bursaspor'da hedef 3 puan!

Bursaspor'un sol kanat oyuncusu Ferhat Kiraz, iddialı konuştu.

Bursaspor'da hedef 3 puan!

Bursaspor'un sol kanat oyuncusu Ferhat Kiraz, ''Kalitemizi sahaya yansıtarak Eskişehirspor deplasmanından galibiyetle ayrılmak istiyoruz'' dedi. 
 

Ferhat, takım arkadaşı Musa Çağıran ile birlikte Özlüce Tesisleri'nde antrenman öncesi basın toplantısı düzenledi. Cuma günü Eskişehir deplasmanında zorlu bir maça çıkacaklarını dile getiren Ferhat, son haftalardaki çıkışı sürdürmek için bu maçı mutlaka kazanmak istediklerini söyledi. 

Son haftalarda yoğun bir maç trafiği yaşadıklarını dile getiren Ferhat, ''Son maçlarda güzeloyunumuzu skora da yansıttık. Eskişehirspor ligin iyi takımlarından biri. Çok önemli bir maç yapacağız. Zor bir karşılaşma bizi bekliyor. Bursaspor olarak kalitemizi sahaya yansıtarak Eskişehirspor deplasmanından galibiyetle ayrılmayı hedefliyoruz'' diye konuştu. 

Ferhat, ''Kendi performansından memnun musun?'' sorusunu ise şöyle yanıtladı: 
''Bursaspor'a geldikten sonra çok kısa sürede bazı şeyleri göstermeye çalıştım. Twente maçı bizi psikolojik olarak derinden etkiledi. Ben de bunu derinden yaşadım. Önemli bir alandan elendik. Daha sonraki haftalarda asıl Ferhat'ı sergileyemedim. Futbol tabi çok değişken. Önemli olan pes etmemek. Bu bizim işimiz. Ben de işime olan saygımdan dolayı elimden geleni yapmaya çalıştım. Performansım artınca daha fazla forma giyme şansım oldu. Özgüvenim artınca daha iyi bir Ferhat izlettirdim. Henüz bir şeyi başarmadım. Daha çok yolum var. Şu an önemli olan bu performansı devam ettirmek.'' 

''Bursaspor inişli çıkışlı bir grafik sergiliyor. Bunu nasıl değerlendiriyorsun ?'' sorusu üzerine Ferhat, ''Bursaspor çok farklı bir konumda. Biz sezon başından beri bazı maçlar haricinde oyun anlamında sahaya iyi şeyler yansıttık. Kazanmamız gereken 2-3 maçı berabere bitirdik. Bu maçlardan galibiyetle ayrılmış olsaydık, puan olarak farklı yerde olacaktık. Skoru da artık almaya başladık. Böyle devam edersek üst sıralara tırmanırız'' değerlendirmesinde bulundu. 

Bursaspor'daki hedefleriyle ilgili soru üzerine Ferhat, şunları söyledi: 
''Düzenli oynamaya başlayalı kısa bir zaman oldu. Bu süre içinde kimse yıldız olamaz. Kendimi sadece Bursaspor'un parçası olarak görüyorum. Amacım takıma daha fazla şey vermek. Daha fazla mücadele edip, koşmak. Sürekli olarak forma giymek istiyorum. Bursaspor'da önemli oyuncularla oynuyorum. Ben daha çok çalışıp bu büyük kulüpte daha fazla görev yapmak istiyorum.'' 

Musa Çağıran da Eskişehir'in ligin en zorlu deplasmanlarından biri olduğunu belirtti. 

Eskişehirspor ile geçen sezon da çok zorlu maçlar oynadıklarını anımsatan Musa, ''Son 2 maçtır iyi oyunumuzu ortaya koyuyoruz. Eskişehirspor maçından da 3 puanla ayrılmak istiyoruz'' dedi. 

Performansıyla ilgili özeleştiride de bulunan Musa, ''Şu andaki halimden memnun değilim. Sezon başı iyi bir form yakalamıştım. Sürekli oynuyordum. Daha sonra düşüş yaşadım. Bunun nedenini bilmiyorum. Açık yüreklilikle söylemek gerekirse performansımdan ne ben ne de taraftarımız memnun. Bunun ben de farkındayım. İnşallah sezon başı yakaladığım tempoyu tekrar yakalarım'' diye konuştu. 

N'Diaye ve Belluschi'nin kendi mevkisinde oynadığını ve rekabet olduğunu ifade eden Musa, şunları kaydetti: 
''İkisi de yetenekli futbolcular. Burada güzel bir rekabet ortamı var. Tabii ki ben de oynamak isterim ama bu hocamızın takdiri. N'Diaye ve Belluschi'nin güzel bir tempoları var. Allah sakatlık vermesin ikisine de. Ben formayı bekliyorum. Zamanı geldiğinde almak istiyorum. İnşallah önümüzdeki dönemlerde daha çok oynarım.'' 

  
TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER