SÜPER LİG

Bursaspor'da <font color='#FF0000'>hoca arayışları </font>

Ertuğrul Sağlam'ın görevini bırakmasından sonra teknik direktörlük için gündeme gelen Eriksson'la görüşmelerin sürdüğü bildirildi.

Bursaspor'da <font color='#FF0000'>hoca arayışları </font>
Bursaspor'da Ertuğrul Sağlam'ın görevini bırakmasından sonra teknik direktörlük için gündeme gelen Sven Goran Eriksson'la görüşmelerin sürdüğü bildirildi.  
 
Yeşil beyazlılarda, Al Nasr takımıyla teknik danışman olarak sözleşme imzalayan Eriksson ile şartların görüşüldüğü ifade edildi.
 
KARAMAN DA LİSTEDE
 
Bursaspor'un listesinde bulunan isimler arasında tecrübeli teknik direktör Hikmet Karaman'ın da yer aldığı öğrenildi. Gaziantepspor'daki finansal sorunlar nedeniyle takımdan ayrılmak istediği ileri sürülen Hikmet Karaman'ın yerli teknik adam olarak düşünülen isim olduğu belirtildi.
 
YÖNETİM TOPLANDI
 
Öte yandan Bursaspor yönetim kurulu İbrahim Yazıcı başkanlığında bugün Özlüce Tesisleri'nde bir araya geldi. Yeşil beyazlı yönetimin teknik direktör konusunu masaya yatırdığı ve gündemde olan isimlerle ilgili görüşme yaptıkları kaydedildi. Bursaspor'da teknik direktörlük koltuğuna kimin getirileceği cuma gününe kadar netlik kazanması bekleniyor.
TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER