BEŞİKTAŞ

Bursaspor'da Beşiktaş maçı öncesi deprem

Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay, Deniz Yılmaz ve Yonathan Del Valle'nin kadro dışı bırakıldığını açıkladı.

Bursaspor'da Beşiktaş maçı öncesi deprem

Bursaspor Yönetim Kurulu'nun Özlüce Tesisleri'nde yaptığı haftalık toplantısında olağanüstü kongre kararı çıkmazken, Deniz Yılmaz ve Yonathan Del Valle kadro dışı bırakıldı.

"Deniz Yılmaz ile Del Valle kadro dışı bırakılmıştır"

Toplantı sonrası Bursaspor TV'ye açıklama yapan Başkan Ali Ay, "Bize 4 hafta süre verin. Bu sürenin sonunda gereğini yapacağız. Deniz Yılmaz ile Del Valle kadro dışı bırakılmıştır. Bazı arkadaşlar için de kadro dışı talebinde bulunuldu. Ancak biz iki kadro dışını yeterli bulduk" dedi.

"İstifa etmekle hiçbir şeyi çözemeyiz"

Bursaspor Kulübü'nün Özlüce Tesisleri'nde yapılan, 1,5 saat süren ve Teknik Direktör Adnan Örnek'in de katıldığı yönetim kurulu toplantısının ardından Bursaspor TV'ye açıklama yapan Bursaspor Başkanı Ali Ay, Deniz Yılmaz ve Yonathan Del Valle'nin kadro dışı bırakılmasının yanı sıra önemli açıklamalarda bulundu.

Ligin bitmesine 4 hafta kaldığını hatırlatan Ali Ay, bu süre içinde taraftarlardan destek istedi. Alınan sonuçlardan büyük üzüntü duyduğunu söyleyen Ay, şöyle devam etti:

"Başkan olarak herkesten daha fazla üzülüyorum. Ancak aklıselim içinde hareket etmek zorundayız. Sezonun bitmesine 4 hafta daha var. Maalesef son 3 maçta ağır yenilgiler almış olsak da kalan maçları da bu kadroyla oynayacağız. O halde gelin bu maçları kazanmak için hepimiz ne gerekiyorsa yapalım. Bağırmakla, çağırmakla, istifa etmekle hiçbir şeyi çözemeyiz. Çözüm zannettiğimiz şey bizi daha büyük bir sıkıntıya sokar. Allah'ın izniyle bu sezonu bitirelim, sonra ne olması gerektiğine hep birlikte karar verelim."

"Koltuk meraklısı değilim"

Ali Ay, koltuk meraklısı olmadığını da ifade ederek, "Ortalık yangın yerine dönsün ama ben başkan kalayım diye bir sevdam da yok. Bu yaşanan gelişmeler, bu skorlar benim hoşuma mı gidiyor sanıyorsunuz? Benim bir sorumluluğum var. Bu gemiyi limana yanaştırmadan, gemiden atlayıp kaçmak ne bana ne de yönetim kurulundaki arkadaşlarıma yakışır. Şimdi gelin bu takımı hep birlikte ayağa kaldıralım. Taraftarımdan 4 hafta sabretmesini ve bu çocuklara destek vermesini özellikle rica ediyorum. Eğer aksi bir durumla karşılaşırsak takımımız için çok kötü şeyler bizi bekliyor olacak. Sonra gereken neyse yapılacaktır. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın. Sadece 4 hafta sabır istiyorum. 4 hafta sonra gereken neyse yapılacak." dedi.

Sıradaki rakip Beşiktaş

Bursaspor, Spor Toto Süper Lig'in 31. hafta maçında 15 Mayıs Pazartesi günü sahasında Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER