SÜPER LİG

Bursaspor tapularını alacak!

Bursapor, Fernandao ve Josue'in bonservislerini alıyor.

Bursaspor tapularını alacak!
Bursapor, Fernandao ve Josue'in bonservislerini alıyor. Başkan Recep Bölükbaşı, transfer için her iki futbolcunun kulüpleriyle görüştüklerini açıkladı. Ozan Tufan ve Şener'i satmayarak kadroyu koruduklarını vurgulayan başkan Bölükbaşı, maddi sıkıntıların, yeni stadın tamamlanmasıyla son bulcağını söyledi.

Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, ara transfer döneminde oyuncu satmayarak kadrolarını korudukları gibi Fernandao ve Josue'nin bonservisini almak için görüşmelere başladıklarını açıkladı.

Bursaspor TV'ye konuşan Recep Bölükbaşı, her iki futbolcunun transferiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Başkan Bölükbaşı, "Fernandao'ya gelen teklifler olduğunu biliyoruz. Ancak Brezilyalı oyuncu Bursaspor'da çok mutlu. Fernandao ile devam etmesi yönünde görüştük. Kulübüyle de bonservisini almak için bir araya geleceğiz. Yeni sezonda Brezilyalı forveti kadroda tutmak istiyoruz." dedi.    
 
 
Josue'yle de görüştüklerini vurgulayan Bursaspor başkanı, "Yaptığımız görüşme sonrası o da kalmak istediğini söyledi. Josue'nin kulübü Porto'dan bonservisini satın almak istiyoruz. Gelecek sezon takımı bozmadan 2 veya 3 oyuncu transfer ederek şampiyonluğa oynamayı hedefliyoruz" ifadelerini kullandı.

Ara transfer sezonunda, Ozan Tufan ve Şener Özbayraklı için 7 milyon 750 bin euro ve 3 oyuncu teklifi aldıklarını açıklayan başkan Bölükbaşı, taraftarlara verdikleri sözü tuttarak, futboluları satmadıklarını söyledi. Kulübün maddi sıkıntılarının, stadın bitmesiyle son bulcağını belirten Recep Bölükbaşı, bu dönemde taraftarın takımına destek olması gerektiğinin altını çizdi.

Şu ana kadar yeni stadlarında 4 loca sattıklarını, 66 locanın da satışını beklediklerini aktaran Recep Bölükbaşı, başarılı olursa göreve devam edeceğini sözlerine ekledi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER