BURSASPOR

Bursaspor için harekete geçme zamanı

Bursaspor Kulübü Divan Başkanlık Kurulu Başkanı İdris Sevinç, harekete geçme zamanı olduğunu söyledi.

Bursaspor için harekete geçme zamanı

Bursaspor Kulübü Divan Başkanlık Kurulu Başkanı İdris Sevinç, olağanüstü genel kurul sürecinde herkesin dikkatli olması gerektiğini belirterek, hata yapma lükslerinin olmadığını bildirdi. 

Kulübün internet sitesinde açıklaması yayımlanan Sevinç, 11 Ocak'ta yapılacak olağanüstü genel kurulun Bursaspor'a hayırlı olmasını diledi.

İdris Sevinç, gelinen noktada camianın son derece mutsuz, güvensiz ve huzursuz olduğunu anlatarak, "Bursaspor'un geleceği söz konusu olduğunda herkesin her zamankinden daha dikkatli ve özenli olması gereken günlerdeyiz. Gerek sportif gerekse mali açıdan Bursaspor'un hata yapma lüksü kalmamıştır" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş ve Trabzonspor PFDK'ya sevk edildi!

Bursaspor'u yönetmeye talip olacak başkan adaylarının kulübün içinde bulunduğu durumun önemini gözeterek hareket edeceklerine inandıklarını vurgulayan Sevinç, şunları kaydetti:

"Büyüyen ekonomisi, taraftar sayısı ve potansiyeliyle Bursaspor, Türk sporunun her zaman olduğu gibi önümüzdeki dönemlerde de en değerli kulüplerinden biri olmaya devam edecektir. Bursaspor'a gönül vermiş insanları üzmeden, doğru planlamalarla, doğru yapılanmayla bu zorlu sürecin yönetilmesi gerekmektedir. Bursaspor ismine yakışır bir görüntüye en kısa sürede ulaşmak için sadece seçilecek başkan ve yönetiminin değil bütün Bursasporluların sorumluluk alması gerektiği bir dönemdeyiz."

Bursaspor Kulübünün kongre sürecinden güçlenerek çıkmasını temenni eden Sevinç, "Kongreyle ilgili önemli bir nokta da ilk oturumun toplanabilmesidir. Yeni gelecek yönetimin bir an önce icraatlarına başlayabilmesi ve Bursaspor'un zaman kazanması için 11 Ocak'taki toplantıda genel kurul üyelerini salona davet ediyoruz. Zira transfer dönemi başladı. Bir an önce harekete geçmek gerekmektedir. Divan Başkanlık Kurulu olarak aday olan bütün arkadaşlarımıza başarılar dileyerek, genel kurulun Bursaspor camiasına hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER