GALATASARAY

Burak Yılmaz transferiyle ilgili şok iddia

Galatasaray'ın eski yöneticilerinden Fatih Altaylı, Burak Yılmaz'ın transferiyle ilgili çok çarpıcı bir iddiada bulundu.

Burak Yılmaz transferiyle ilgili şok iddia

Dursun Özbek başkanlığındaki Sarı-Kırmızılı yönetimin eylemlerini sık sık eleştiren Altaylı, bu kez ara transfer döneminde Çin'e satılan Burak Yılmaz'ın gönderiliş süreciyle ilgili ses getirecek sözler sarfetti.

7 MİLYONA SATILMIŞ!

Bloomberg HT'de Galatasaray'ın gündemini değerlendiren Fatih Altaylı, "Galatasaray, Burak Yılmaz'ı 8 milyon Euro'ya değil, 7 milyon Euro'ya satmış. Aradaki 1 milyon Euro'yu komisyoncu almış" açıklamasında bulundu.

Burak Yılmaz'ın babasının işine son verdiler

Bilindiği üzere Galatasaray, Burak Yılmaz'ın Trabzonspor'dan transferindeki şartlar gereği, satış bedelinin yüzde 25'ini Karadeniz ekibine ödemek zorunda.

5 MİLYON EURO KALIYOR

Bu hesaba göre, Galatasaray'ın Burak Yılmaz transferinden eline kalan para sadece 5 milyon Euro ile sınırlı kalacak. Zira, 2 milyon euroluk miktar Trabzonspor'a, 1 milyon euroluk miktar da Altaylı'nın iddia ettiği gibi komisyoncuya gidecek. Galatasaray Yönetimi'nin Fatih Altaylı'nın iddiasına yanıt verip vermeyeceği merak konusu.

Yorumlar
TREND HABERLER