SÜPER LİG

Burak için varsa yoksa Beşiktaş!

Burak Yılmaz İnönü Stadını ve Beşiktaş taraftarını öve öve bitiremedi.

Burak için varsa yoksa Beşiktaş!

Burak Yılmaz için varsa yoksa Beşiktaş... Trabzonspor'un gol makinesi daha önce yaptığı bir açıklamada, 'Beşiktaşlıyım ama Trabzonspor için ölürüm' demişti.

Genç oyuncu bu kez de, İnönü Stadını ve Beşiktaş taraftarını öve öve bitiremedi. İnönü stadından çok etkilendiğini belirten Burak, 'İnönü'yü çok beğeniyorum. Oraya her çıktığımda farklı duygularla çıkıyorum. İnönü Stadını çok seviyorum. Hem taraftar olarak, ambians; bilmiyorum, o stattan çok etkileniyorum' dedi.

Fenerbahçe'de forma giydiği dönemde kendisine forma vermeyen Luis Aragones'e kini bitmeyen Burak Yılmaz, İspanyol hocayı çalıştığı en kötü teknik direktör olarak seçti. Lakabının ise 'Kara' olduğunu, 'Takımda bizim aramızda var bir şey. Ben kara diye seslenirim. Onlar bana Kara diye seslenir. Böyle birbirimize 'Kara' dedikçe bütün kulübe yayıldı. Yani artık herkes bana 'Kara' diyor, Burak demiyor' diye açıkladı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER