GALATASARAY

Bülent Timurlenk Sabri Sarıoğlu'na ateş püskürdü

Sabah Gazetesi yazarı Bülent Timurlenk, kaptanlık pazubandını takmayarak Emre Çolak’a veren Sabri’yi sert bir şekilde eleştirdi.

Bülent Timurlenk Sabri Sarıoğlu'na ateş püskürdü

Sabah Gazetesi yazarı Bülent Timurlenk, A Spor’da yayınlanan Spor Medyası programında, Selçuk’un oyundan çıkmasının ardından kaptanlık pazubandını takmayarak Emre Çolak’a veren Sabri’yi sert bir şekilde eleştirdi.

Sabri’nin “Emre’yi onore ettim” sözlerine karşılık, ''Emre’yi onore edecek olan takım arkadaşı değil Galatasaray taraftarıdır.’ dedi.

Sabri Sarıoğlu'yla yapılan gizli anlaşmanın detayları

SABRİ, GEREKSİZ POLEMİKLERLE FLORYA’DA ÇOK BİLE KALDI

‘Sahanın içinde Selçuk oyundan çıktıktan sonra Galatasaray uzun bir dakika Sabri’nin almadığı kaptanlık pazubandı Emre Çolak’ın elinde devam etti. Emre elinde pazubant ile oynadı. Bu arkadaşlara söylüyorum, geldiniz gideceksiniz ama Galatasaray tarihine yanlış yapmayın. Galatasaray’ın kaptanlık pazubandı elde dolaşmaz. İkincisi takım arkadaşına destek vermek istiyorsan, eleştirilerin çok olduğunu düşünüyorsan maçtan sonra bir açıklama yaparsın. Sahanın içinde hiçbir futbolcu, kaptanlık pazubandının başkasına devredilmesi ile ilgili inisiyatif kullanamaz. Sabri’nin bu kaptanlık meselesindeki ilk vukuatı değil. Sen yıllar önce Galatasaray’da amigo futbolcu olmayı tercih ettin. Taçsız Kral Metin Oktay, İmparator Fatih Terim, cesur yürek Bülent Korkmaz, bu insanların kaptanlık pazubandını taktığı yerde, sen o lider futbolcu özelliğini sergilememişsin ki 13-14 yıldır kimse sana kaptanlık pazubandını birinci kaptan olarak vermemiş,  gereksiz polemiklerle Florya’da çok bile kaldığını düşünüyorum Sabri’nin. Galatasaray’ın o kadar şaşkın ve dünyadan bir haber bir yönetimi var ki, bence Sabri’ye bu açıklamayı onlar yaptırdılar çünkü korkunç bir taraftar tepkisi vardı. Emre’yi onore edecek olan takım arkadaşı değil, Galatasaray tribünleridir bunu unutmasın.’

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER