DİĞER HABERLER

Bülent Korkmaz siftah yaptı

Azerbaycan Futbol Ligi'nde Bakü takımının telnik direktörlüğüne getirilen Bülent Korkmaz, yeni takımıyla ilk antrenmanına çıktı.

Bülent Korkmaz siftah yaptı

Bakü ile dün 1 yıllık anlaşma imzalayan Bülent Korkmaz'ın yardımcılarının da Utku Yörükoğlu, Aydın Salatan ve Ercan Kılıç'tan oluşacağı bildirildi.

Korkmaz, ilk antrenmanından sonra Türk gazetecilere yaptığı açıklamada, Bakü'ye ilk kez 2001 yılında geldigini ve o tarihten bu tarihe Bakü'nün çok degiştiğini belirterek, ''Takım olarak baktıgımız zaman eksiklerimiz var. Geçen hafta buraya Bakü takımını izlemeye gelince bu yorumu yaptım, eksikleri var diye, işte farklı yorumlandı. Benim kendi görüşüm'' dedi.

Takımı daha iyi anlayabilmek için Antalya kampına götüreceklerini dile getiren Korkmaz, ''Takımı orada daha iyi analiz edeceğim. Testler ve taktiksel çalışmalar yapacağız. Ondan sonra daha net, takım hakkında da daha ayrıntılı bilgim olacak'' diye konuştu.

Azerbaycan futboluna katkı sağlamak istedigini belirten Korkmaz, ''Tam olarak profesyönel değiller, biz de zamanında böyleydik.Şimdi onlara o profesyönelliği ögretmemiz lazım'' dedi.

Bakü takımının hedefinin kendisini heyecanlandırdığını vurgulayan Korkmaz, ''Bakü kulubünü profesyonelleşmeye doğru götürmeye çalışacağız. Yeni tesisler yapılacak 3 ay sonra, başkan onun sözünü verdi. Çok güzel bir tesis yapılıyor ki Azerbaycan'da öyle bir tesis olmayacak. Onun sözünü aldım. Zaten o sözün verilmesi etkili oldu buraya gelmemde. Buradaki tüm insanlar Türkiye'yi takip ediyor, her yönüyle Türk televizyonlarını seyrediyor, gençler Türk dizilerine bayılıyor. Kendimi Türk elçisi olarak görüyorum burada. Benim yapacağım her hareket Türkiye'yi bağlıyor. Çünkü biz burada birleştirici olmalıyız'' diye konuştu.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER