DİĞER HABERLER

Bucaspor'un yüzünü Leko güldürdü

Bucaspor, oynadığı 2. hazırlık maçında Almanya 2. Lig takımı Bochum 1848'i yendi.

Bucaspor'un yüzünü Leko güldürdü

İkinci devre hazırlıklarına Antalya'da devam eden Bucaspor, oynadığı 2. hazırlık maçında Almanya 2. Lig takımı Bochum 1848'i 1-0 yendi.


Emirhan Spor Kompleksi'nde oynanan karşılaşmaya Atilla, Kamil, Veli, Marko, Mulemo, Zafer, Leko, Ragıp, Sercan, Musa, Habib onbiriyle başlayan Bucaspor, ilk yarıyı Leko'nun serbest vuruştan bulduğu golle 1-0 önde tamamladı.

İkinci yarıda Kamil, Veli, Marko, Leko ve Habib, Musa, Zafer, Sercan'ın yerine Civar, Mendy, Erman, Serkan ve Orhan, Samet, Salih, Mehmet İncebacak değişiklikleri yapan sarıl lacivertli ekip, karşılaşmadan 1-0 galip ayrıldı.

Bu arada, daha önce 12 Ocak Çarşamba günü Altay Alsancak Stadı'nda oynanacağı duyurulan Bucaspor-Gençlerbirliği Ziraat Türkiye Kupası maçının Atatürk Stadı'nda yapılacağı bildirildi.

Öte yandan, Bucaspor'un transfer etmeyi düşündüğü ve İzmir'e gelen Brezilyalı savunma oyuncusu Jose Leandro Gomes'in menajerinin kalp krizi geçirdiği, bu nedenle oyuncuyla ilgili görüşmenin yapılamadığı öğrenildi.

Sarı lacivertli ekip, Galatasaray'da forma giyen eski oyuncusu Mehmet Batdal'ı kiralık olarak kadrosuna katmak için de çalışmalarını sürdürüyor.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER