1.LİG

Bucaspor'da istifa şoku

Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Bucaspor'da, teknik direktör Kemal Kılıç görevinden istifa etti.

Bucaspor'da istifa şoku

Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Bucaspor'da, teknik direktör Kemal Kılıç görevinden istifa etti.

Kemal Kılıç, Türkiye Kupası'nda bu akşam Bucaspor'un Sakaryaspor ile yaptığı maçın ardından gelen istifa kararını hafta başında aldığını, bundan yönetimin de haberi olduğunu söyledi.

Bucaspor'a Türkiye Kupası'ndaki maçında veda etmek istediğini belirten Kılıç, şöyle konuştu:

''Motive olamadığım bir ortamda takıma zarar vermemek için bu kararı aldım. Kararımın takımın lehinde olacağını ve gereken yararı sağlayacağını düşünüyorum. Devam etmem halinde motive olamadığım için kulübe zararım dokunabilirdi. Kulüpte inanılmaz bir idari boşluk var. Maalesef durum bu. Kongre kararı almaları da bunu gösteriyor. Bu karardan dolayı kimseyi suçlamak istemiyorum. Yönetim kurulunu asla suçlamak istemiyorum. Onlar da iyiniyetliler. Bu kararı almama yönelik herhangi bir zorlamaları olmadı. Çok sevdiğim bir camia. Saygı duyduğum insanlar var.''

Bucaspor'un iyi bir takım olduğunu, son haftalarda puanlar yitirmesine karşın ligde ve kupada yoluna devam ettiğini ifade eden Kılıç, ''Takıma güveniyorum. Bucaspor'un şampiyon olmasını kalpten diliyorum. Bunu başarırlarsa, bunda az da olsa benim de payım olacağı için mutluluk duyarım'' dedi.

Bucaspor Kulübü Basın Sözcüsü Mehmet Bektur ise Kılıç'ın bu kararı almasında haklı olduğunu, yeterince dayandığını ve kendisiyle çok iyi ayrıldıklarını belirterek, ''Yolu açık olsun'' diye konuştu.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER