2014 DÜNYA KUPASI

Bu yıldızlar Dünya Kupası'nda yok

Takımların açıklanan ilk aday kadrolarında bazı sürprizler dikkat çekti.

Bu yıldızlar Dünya Kupası'nda yok - Sayfa 1

2014 Dünya Kupası, barındırdığı yıldızlar kadar kadroya giremeyen oyuncular ile de dikkatleri üzerinde topladı. İşte Dünya Kupası'nda olmayacak yıldızlar;

Bu yıldızlar Dünya Kupası'nda yok - Sayfa 2

MAARTEN STEKELENBURG | HOLLANDA Fulham'ın küme düştüğü sezonda kötü performansıyla dikkat çeken Hollandalı kaleci, milli takım patrounu Louis van Gaal tarafından tercih edilmedi. Edwin van der Sar'ın jubilesinin ardından Hollanda'nın 1 numarası olan deneyimli kaleci, 2010 Dünya Kupası ve EURO2012'de turuncuların file bekçisiydi. Milli Takımaltında 54 maça çıkan tecrübeli kaleci kupada olmayacak.

Bu yıldızlar Dünya Kupası'nda yok - Sayfa 3

ALVARO ARBELOA | İSPANYA Real Madrid'in sağ beki bu sene istikrarsız bir performans sergiledi. İspanya Milli Takımı altında 56 maça çıkan, Arbeloa takımın EURO2008, EURO2012 ve Güney Afrika'daki son Dünya Kupası'nda elde ettiği şampiyonluklarda önemli katkıdabulunan oyuncularından biriydi. Real Madrid ile bu sezon 22 maça çıkan Arbeloa, İspanya Milli Takımı'nda en son geçtiğimiz Ekim ayında Belarus ile oynanan hazırlık maçında yer aldı ve düşüş geçen performansıyla bir daha aday kadroya dahil edilmedi.

Bu yıldızlar Dünya Kupası'nda yok - Sayfa 4

DOMENICO CRISCITO | İTALYA Zenit'te forma giyen savunmacı, İtalya'da unutulanlar arasında. İtalya'nın İspanya, Nijerya ve Almanya ile oynadığı maçlarda bu sene forma giyen Criscito kadroya alınmamasını sürpriz olarak değerlendirdi ve takımın kendisine ihtiyacı olduğu görüşünde yorumlarda bulundu.