FUTBOL

Bu üç futbolcu resmen A.Gücü'nde

Süper lig takımlarından ankaragücü, daha önce anlaşmaya vardığı serdar özkan, ergin keleş ve jaroslav cerny'ye bugün resmi imzayı attırdı.

Bu üç futbolcu resmen A.Gücü'nde - Sayfa 1

Süper Lig takımlarından Ankaragücü, daha önce anlaşmaya vardığı Serdar Özkan, Ergin Keleş ve Jaroslav Cerny'ye bugün resmi imzayı attırdı.

Bu üç futbolcu resmen A.Gücü'nde - Sayfa 2

Saray Spor Tesisleri'nde düzenlenen imza törenine başkan vekili Nadir Koç, genel menajer Ender Yurtgüven ve futbolcular Serdar, Ergin ve Cerny katıldı.

Bu üç futbolcu resmen A.Gücü'nde - Sayfa 3

Sarı lacivertli kulüp, Galatasaray'dan bedelsiz olarak transfer edilen Serdar Özkan ile 2,5 yıllık sözleşme imzalarken, Manisaspor'dan bedelsiz alınan Ergin Keleş ve Slavia Prag'tan kadroya katılan Jaroslav Cerny ile 1,5 yıllık anlaşma yaptı.

Bu üç futbolcu resmen A.Gücü'nde - Sayfa 4

Törende konuşan Nadir Koç, yeni transferlerin takıma büyük katkı sağlayacaklarına inandığını belirterek, ''Aramıza katılan arkadaşlar takımın gücüne güç katacaklardır. Hedefimiz, çıtayı yükseltmek ve Ankaragücü'nü Türkiye'nin gücü yapmak'' dedi.