DÜNYADAN FUTBOL

Bu mesaj UEFA'ya; <font color='#3333FF'>Cezayı kaldırın!</font>

Santiago Bernabeu'da penaltı atışları sonucunda saf dışı bırakan Bayern Münih'te teknik direktör Jupp Heynckes, UEFA'ya veryansın etti.

Bu mesaj UEFA'ya; <font color='#3333FF'>Cezayı kaldırın!</font>
Bayern Münih teknik direktörü Jupp Heynckes, Real Madrid maçında sarı kart görerek Şampiyonlar Ligi final maçında yararlanamayacağı 3 futbolcusunun yasını tutuyor.
 
 
Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş mücadelesinde Real Madrid ile karşılaşan ve rakibini Santiago Bernabeu'da penaltı atışları sonucunda saf dışı bırakan Bayern Münih'te teknik direktör Jupp Heynckes, UEFA'ya veryansın etti.

Tecrübeli teknik adam, Real Madrid karşısında gördükleri sarı kart sebebiyle final maçında forma giyemeyecek olarak David Alava, Luis Gustavo ve Holger Badstuber'in yerini nasıl dolduracağını şimdiden kara kara düşünüyorum.

Bayern Münih'in finaldeki rakibi olan İngiliz ekibi Chelsea'de, Barcelona karşısında gördüğü kartlar sebebiyle cezalı duruma düşen 4 kilit oyuncusundan yararlanamayacak. Gördükleri kartlar yüzünden kilit oyuncuların finali kaçırması sebebiyle bu uygulamanın kalkması yönündeki tartışmalara, 66 yaşındaki tecrübeli teknik adam Jupp Heynckes de dahil oldu.

Skysports'un haberine göre başarılı teknik adam, bu uygulama hakkındaki görüşlerini şöyle belirtti:


"Problemin kurallarda olduğunu düşünüyorum. Kuralların değişmesi gerekiyor. Chelsea ve Bayern Münih'in en iyi oyuncularının finalde forma giyemeyecek olması büyük bir utanç. En azından sarı kartların taşınmaması gerek."

Jupp Heynckes yönetimindeki Bayern Münih, Bundesliga'da geçtiğimiz hafta sonu şampiyonluğu Borussia Dortmund'a kaybetmesine rağmen, Devler Ligi'nde adını finale yazdırarak taraftarlarını mutlu etmişti.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER