DİĞER HABERLER

Bu hareketi Mesut Özil yapsa...

Arnavut asıllı İsviçreli futbolcu Granit Xhaka, İsviçre - Arnavutluk maçında bilerek gol atmadığını söyledi.

Bu hareketi Mesut Özil yapsa...

İsviçre Milli Takımı'nın yetenekli genç oyuncusu Granit Xhaka'nın milli takım geleceği yaptığı şaşırtıcı bir itiraf ile tehlikeye girdi.

Salı gecesi kendisinin doğduğu ülke olan Arnavutluk karşısında İsviçre milli takım formasıyla mücadele eden oyuncu, Facebook üzerinden yaptığı açıklamada, maçta ne yapacağını bilemediği duygusal anlar yaşadığını ve yaşadığı kimlik krizi sebebiyle yakaladığı gol fırsatını kendi isteğiyle değerlendirmediğini söyledi.

Aslen Kosova doğumlu olup, Yugoslavya'da başlayan iç savaş nedeniyle ailesiyle birlikte çocukluk yaşlarında İsviçre'ye göç etmiş olan Xhaka, açıklamasında ayrıca kendisini tamamen Arnavutluk'a ait hissettiğini de belirtti.

Granit Xhaka bu yaz transfer döneminde Basel'den Alman klubü Borussia Monchengladbach'a transfer olmuştu. Genç oyuncunun itiraflarına İsviçre Futbol Federasyonu'nun vereceği tepki merak konusu.

BUNU MESUT ÖZİL YAPSA... 

Arnavut asıllı İsviçreli futbolcu Granit Xhaka, "Arnavutluk'a bilerek gol atmadım" açıklamasını yaparken; Türk asıllı Alman futbolcu Mesut Özil Almanya'da yerden yere vurulmaya devam ediyor.

Daha önce milli maçlarda, Alman Milli Marşı'nı okumuyor diye eleştirilen Mesut Özil'e, bu sefer de sakız çiğniyor eleştirisi geldi. Alman Bild Gazetesi, bugün yer verdiği bir haberinde, "Alman Milli Marşı okunurken Mesut Özil, "Viyana'da marşa eşlik etmeyip sakız çiğniyordu" şeklinde yıldız oyuncuyu eleştirdi.

Granit Xhaka ve Mesut Özil cephesinde yaşanan bu gelişmeler, "Mesut Özil, Almanya, Türkiye maçında bilerek gol atmadım" açıklamasını yapsaydı neler yaşanırdı sorusunu akıllara getirdi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER