DÜNYADAN FUTBOL

Bu <font color='#FF0000'>faul unutulmaz! </font>

Aguero, Chelsea ile oynadıkları Federasyon Kupası yarı final maçında Brazilyalı futbolcu David Luiz'e yaptığı faul ile uzun süre adından söz ettireceğe benziyor.

Bu <font color='#FF0000'>faul unutulmaz! </font>
Manchester City'nin dünyaca ünlü forvet oyuncusu Sergio Aguero, Chelsea ile oynadıkları Federasyon Kupası yarı final maçında Brazilyalı futbolcu David Luiz'e yaptığı faul ile uzun süre adından söz ettireceğe benziyor.

Sergio Aguero'nin faulnü izlemek için tıklayın...
 
Bir pozisyonda Luiz'e çift dalarak tekme atan Aguero'ya hekemin ise sadece faul vermesi de ülkede tartışma konusu olmuş durumda.

Maç sonrası açıklama yapan Chelsea Teknik Direktörü Rafa Benitez, "Hayal kırıklığına uğradım. Yetkililer bu konuda hemen bir açıklama yapmak zorunda" derken faule maruz kalan defans oyuncusu Luiz ise Aguero'yu özür dilemeye çağırdı. Luiz açıklamasında, "Aguero dürüst olarak ortaya çıkıp özür dilemeli" dedi.

Olaylı maç Manchester City'nin 2:1 galibiyeti ile sonuçlanırken bu sonuçla City adını finale yazdırmış oldu.

David Luiz: Aguero'yu affediyorum

"Aguero'yu daha önce hiç kötü fauller yaparken görmedim. 5 saniyelik bir kızgınlıktı ve bu yüzden onu affediyorum. Herkes onun yaptığı müdahaleden bahsediyor ancak ben görmedim çünkü arkam dönüktü. Sadece bir anda acı hissettim. Bazen insanlar 5 saniyeliğine kızgınlıklarının kurbanı olup istemedikleri şeyleri yaparlar. Bu da onun gibi birşeydi.''

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER