SÜPER LİG

Bu bir insanlık<font color='#FF0000'> suçudur!</font>

Nurullah Sağlam, Fenerbahçe maçında Ben Yahia'ya kırmızı kart gösteren Hakem Hüseyin Göçek'in bir insanlık suçu işlediğini belirti.

Bu bir insanlık<font color='#FF0000'> suçudur!</font>
Mersin İdman Yurdu Teknik Direktörü Nurullah Sağlam, Fenerbahçe maçında Ben Yahia'ya kırmızı kart gösteren Hakem Hüseyin Göçek'in bir insanlık suçu işlediğini belirti. 
 

Mersin İdman Yurdu Teknik Direktörü Nurullah Sağlam, Fenerbahçe maçının hakemi Hüseyin Göçek'in Ben Yahi'a ya kırmızı kart göstermesinin bir insanlık suçu olduğunu belirtti.  
 
Nurullah Sağlam, yaşananları Spor33.com editörü Volkan Toslak'a değerlendirdi. Fenerbahçe maçında sorunun faul verilip ya da verilmemesi olduğunu ifade eden Sağlam, "Maç içerisinde hakem Göçek pozisyonu yanlış değerlendirmiş olabilir. Ona söyleyecek bir sözümüz yok. Ancak maçın sonrasında benim yanımda hakeme hiçbir şey söylemeyen bir futbolcuyu oyundan atmak kendi suçunu bastırmak anlamına gelir" dedi. 


Hakem Hüseyin Göçek'in kırmızı kart konusunda yaptığı hatayı kabul etmelerinin mümkün olmadığını ifade eden Sağlam, "Göçek orada yaptığı hatayı, hiç bir suçu olmayan futbolcuyu sahadan atarak geçiştirmek istedi. Bizim bunu kabul etmemiz mümkün değil. Ben Yahia en karakterli sporculardan birisi. Arapça bilir. İngilizce bilse de küfür etmez. Ban Yahia'yı kendi suçunu örtbas etmek için atmak insanlık suçudur. Bunu da hakem Göçek işlemiştir" dedi.  
 
"Ben kırmızı kartı bile görmedim"

Fenerbahçe maçının bitmesinin ardından kırmızı kart gören Ben Yahia açıklamalarda bulundu. Yahia, kesinlikle kendisinin hakeme küfür etmediğini belirtti. 

"BEN O POZİSYONDA FAUL YOK DEDİM" 
Ben Yahia, "Maçın bitmesinin ardından hakem Göçek'in yanına gittim. Kesinlikle o pozisyonda faul olmadığını söyledim. Kendisi bana hemen sarı kart çıkardı. Ben de kendisine elimi uzattım. Elini sıkarak soyunma odasına gidecektim. Ancak hakem elini de uzatmadı. Daha sonra arkamı döndüm ve soyunma odasına giderken kırmızı kart çıkardığını öğrendim. Ben kırmızı kartı bile görmedim. Neden bunu yaptı onuda anlamadım. Ben kendisine küfür etmedim" dedi. 

"BEN SADECE ARAPÇA BİLİYORUM" 
Ben Yahia, "Ben Tunus'tan gelen bir futbolcuyum. Çok az Fransızca biliyorum. Onun dışında bildiğim herhangi bir dil yok. Arapça biliyorum. Benim ana dilim Arapça. İngilizce küfür etmişim. Ben kesinlikle böyle bir şey yapmadım, yapmam da" diye konuştu. 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER