DÜNYADAN FUTBOL

Bryan Ruiz Beşiktaş'ı ima etti

Dünya Kupası'nda gösterdiği performansla Beşiktaş'ın radarına giren Kosta Rikalı futbolcu Bryan Ruiz'den transfer itirafı geldi.

Bryan Ruiz Beşiktaş'ı ima etti
Beşiktaş'ın uzun süre transfer gündeminde yer alan Bryan Ruiz, kulübü Fulham'ın resmi internet sitesine konuştu.

Kosta Rikalı orta saha oyuncusu ayrılığa çok yaklaştığını ancak kendisini isteyen takımların Fulham'la anlaşma zemini sağlayamaması nedeniyle bunun gerçekleşmediğini söyledi.

Eursport'un haberine göre; Ruiz, "Bu süreç biraz zordu. Yeni bir denemeye hazırlanıyordum ancak olmadı. Fulham'la hala sözleşmem var ve şimdi bunun için hazırım" dedi.

Başarılı futbolcu yönetimin kendisine ayrılması için izin verdiğini hatırlatarak, "Burada bir sezon daha kalmayı beklemiyordum. Zoru seviyorum ve aşağılarda kalmaktan hoşlanmıyorum. Ancak bu sezon farklı bir deneyimle takımıma Championship'te yardımcı olacağım" ifadelerini kullandı.

29 yaşındaki oyuncu transferi ile ilgili takım ismi vermekten kaçındı ve, "Bir şeyler olmasını bekliyordum. Dünya Kupasından fiziksel olarak çok iyi ve motive dönmüştüm. Fakat olmadı. Neler yaşandığını Tanrı biliyor" şeklinde konuştu.

Beşiktaş, Ruiz'i ısrarla istemiş, 6 milyon Euro'ya el sıkışmıştı ancak Fulham peşinat isteyince taraftarlar arasında anlaşma sağlanamamıştı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER